Evet çok haklısın.sarkma varsa sadece büyütme yeterli olmuyor.ben bu yanlışı yaptım,üstelik dr.um da teşvik etti.sonuçta bir operasyon daha geçirmek zorunda kaldım.daha önce yazdıklarımı bir oku istersen.uzun uzun tekrar anlatmayayım.ve aman diyorum,sarkma varsa mutlaka meme dikleştirme istediğini de bir şekilde belirt,yoksa sarkmayı gidermek için kocaman ölçülerde silikon kullanyorlar.istediğini sorabilirsin bana.kolay gelsin
mrh arkadaslar emzirme döneminden sonra hafif sarkma ve gögslerimde bosalma oldu esttik yaptırmak istiyorum suan 80 b gögüslerim büyütme istiyorum ama çok fazla degil yani sarkık görüntünün gitmesi için yeterli olmaz sanırım ve diklestirme sonucu izlerde artacak bu konuda tereddüt ediyorum genelde forumda büyütme amlyatı olanlar var ama bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz
Canım benimde emzirmelerden sonra gögüslerimde üst kısımda boşalma olmuştu ama sarkma yoktu.Protezle toparlandı gögüslerim,dikleştirme ameliyatına görüştügüm hiçbir doktor gerek duymadı.Birkaç doktora randevu alıp görüşmeni öneririm sana,tek bir doktora baglı kalma canım.Edindigin bligilere göre kafana yatan,sana en mantıklı açıklamaları yapan doktora karar kılıp ameliyatını olursun inşallah.Benim meme ucu kesisi ile koyuldu protez,görünen hiçbir iz yok,hatta albümümdede fotomu paylaştım.Seni arkadaş olarak ekliyorum gögüs ucu fotomu görünce sende anlayacaksın iz kalmadıgını.Tabi sarkma durumu varsa ters T şeklinde bir iz olacaktır,inşallah gerek kalmaz diyorum.Bu arada benim ameliyattan önceki sütyen ölçümde 80b idi..Şimdi D cup oldu
mrh canım seni takip ediyorum arkadaslarımdada varsın daha önce konusmustuk buradan sen büyük istediğin için diklestirmeye gerek duyulmadı ben büyük istemiyorum eşimde istemiyor büyük olmasını senin 400 cc diye hatırlıyorum ben en fazla 200- 250 olur diye düşünüyorum bu cc lerde sarkık görüntüyü biraz düzeltsede tas gibi olmaz sanırımdaha önce bir doktorla görüstüm bu sekilde diklestirme olması gerektigini lolipop seklinde iz kalacagını söyledi kafamda birkac doktor var onlarlada görüsücem
sLm arkadaşmm :) konunu görnce cevap yzmak ıstedım
ßende plastik estetık cerrahlarla calısıyorum
meme amliyatıyla ılgılı her konuda yardımcı olurm her soruna rahatlkla cevap alabılrısn merak etme
en cok dert ettıgın ız konusu herhalde
amelıyatı yapan doktora göre deişiyo aslnda :) ama benım calıstıgım plastk estetik cerrhalar işlerını cok güsel yapıolar iz konusunda süper :)
kalan iz sütyen kemerinde ince beyaz bir çizgi şeklinde memenın aklt tarafna denk gelıo yani görünmüyor rahat olabılrsın sadece memenı tutup kaldırdıgında görebılırsın bu ınce cizgiyi
detaylı bılgı ıstersen yardımcı olurum bana özel atman yeterlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?