diklestirme veya büyütme sonrası kalan iz ?

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
mrh arkadaslar emzirme döneminden sonra hafif sarkma ve gögslerimde bosalma oldu esttik yaptırmak istiyorum suan 80 b gögüslerim büyütme istiyorum ama çok fazla degil yani sarkık görüntünün gitmesi için yeterli olmaz sanırım ve diklestirme sonucu izlerde artacak bu konuda tereddüt ediyorum genelde forumda büyütme amlyatı olanlar var ama bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz

Evet çok haklısın.sarkma varsa sadece büyütme yeterli olmuyor.ben bu yanlışı yaptım,üstelik dr.um da teşvik etti.sonuçta bir operasyon daha geçirmek zorunda kaldım.daha önce yazdıklarımı bir oku istersen.uzun uzun tekrar anlatmayayım.ve aman diyorum,sarkma varsa mutlaka meme dikleştirme istediğini de bir şekilde belirt,yoksa sarkmayı gidermek için kocaman ölçülerde silikon kullanyorlar.istediğini sorabilirsin bana.kolay gelsin

Peki gögüste cok iz kalmiyormu, t seklinde kesiyorlar biliyorum.
Sende cok iz varmi? Dikis izi

Canım benimde emzirmelerden sonra gögüslerimde üst kısımda boşalma olmuştu ama sarkma yoktu.Protezle toparlandı gögüslerim,dikleştirme ameliyatına görüştügüm hiçbir doktor gerek duymadı.Birkaç doktora randevu alıp görüşmeni öneririm sana,tek bir doktora baglı kalma canım.Edindigin bligilere göre kafana yatan,sana en mantıklı açıklamaları yapan doktora karar kılıp ameliyatını olursun inşallah.Benim meme ucu kesisi ile koyuldu protez,görünen hiçbir iz yok,hatta albümümdede fotomu paylaştım.Seni arkadaş olarak ekliyorum gögüs ucu fotomu görünce sende anlayacaksın iz kalmadıgını.Tabi sarkma durumu varsa ters T şeklinde bir iz olacaktır,inşallah gerek kalmaz diyorum.Bu arada benim ameliyattan önceki sütyen ölçümde 80b idi..Şimdi D cup oldu

mrh canım seni takip ediyorum arkadaslarımdada varsın daha önce konusmustuk buradan sen büyük istediğin için diklestirmeye gerek duyulmadı ben büyük istemiyorum eşimde istemiyor büyük olmasını senin 400 cc diye hatırlıyorum ben en fazla 200- 250 olur diye düşünüyorum bu cc lerde sarkık görüntüyü biraz düzeltsede tas gibi olmaz sanırım daha önce bir doktorla görüstüm bu sekilde diklestirme olması gerektigini lolipop seklinde iz kalacagını söyledi kafamda birkac doktor var onlarlada görüsücem

Canım bana hiçbir doktor sen büyük istiyorsun bu yüzden dikleştirmeye gerek yok diye birşey demedi..Bana gittigim bütün doktorlar gögüslerin sınır ölçüde,sarkma durumu yok dediler,genelde 300cc ve civarlarında protez önerdiler.Tabi ben büyük dolu dolu gögüs istedigim için 400cc istedim ve oldu..Tabi sen doktorlarla görüşmeye git onlar en iyisini bilirler,ben gögüslerinin durumunu bilemiyorum,sadece kendi durumumu ve fikirlerimi paylaştım..Bu şekilde moral bozuklugu ile yaşamaktansa lolipop şeklinde bir iz olsun bence.İz konusunda çok kafaya takarsan birkaç sene sonra lazerle izleri iyice yok ettirebilirsin,herşeyin bir çözüm var artık...Ölümden hariç...:97:

sLm arkadaşmm :) konunu görnce cevap yzmak ıstedım
ßende plastik estetık cerrahlarla calısıyorum
meme amliyatıyla ılgılı her konuda yardımcı olurm her soruna rahatlkla cevap alabılrısn merak etme
en cok dert ettıgın ız konusu herhalde
amelıyatı yapan doktora göre deişiyo aslnda :) ama benım calıstıgım plastk estetik cerrhalar işlerını cok güsel yapıolar iz konusunda süper :)
kalan iz sütyen kemerinde ince beyaz bir çizgi şeklinde memenın aklt tarafna denk gelıo yani görünmüyor rahat olabılrsın sadece memenı tutup kaldırdıgında görebılırsın bu ınce cizgiyi
detaylı bılgı ıstersen yardımcı olurum bana özel atman yeterlı

mrh shekers doktorunun yaptıgı operasyonlarda sadece göğüs ucundan diklestirme oluyormu hafif sarkmalarda oluyor diye biliyorumda:26:

Merhaba,özelden mesaj atabilmem için gereken minimum mesaj sayısına ulaşmış değilim sanırım.o nedenle buradan yazıyorum.fotograf koymayı da beceremiyorum,pek de istemiyorum ondan herhalde.evet ters t şeklinde bir iz kalıyor,ancak zaman geçtikçe silikleşiyor.bildiğim kadarıyla lazer de izleri tamemen silmek konusunda kesin bir yol değil.ben sana durumu kısaca yeniden bir cümleyle özetleyeyim;1.60 boyunda ve 50 kgyum.2 doğum yaptım.meme ölçüm 70 a cup idi,tabi gebelik ve emzirme sarkma yaptı,küçük olduğu için çok dışrarıdan farkedilmese de bildiğin küçük ama sarkık......bana ilk operasyonda 295 cc kondu,dikçe ama kocaman memelerim oldu,çok da sevmedim.hantal durdu,şikayetim üzerine doktorum:"sen iz minimum olsun dedin diye buna karar verdik" dedi.şuna net olarak karar vermen gerek;iz mi dik ve istediğin ölçüde meme mi???sonuçta benim 295ler çıkartıldı ve düşün 160 kondu ve dikleştirme yapıldı.ve mutluluktan uçuyorum.artı bir de şu var operayon fiyatı olarak sana söylenen sadece büyütmedir,dikleştirme işin içine girdiğinde aşağı yukarı iki katı değilse bile ona yakın olarak hesaplanıyor.çünkü dikleştirme ayrıca emek isteyen bir ameliyat.iyi düşün doktorunla detayları net konuş.sevgiler

Bu arada şunu yazmayı unutmuşum,şimdi 75 c cup giyiyorum.bu beni tatmin ediyor.işte tam önemli olan senin ne büyüklükte birşey istediğin öncelikle.daha sonra da bu büyüküğe doktorunun onay vermesi.

zeynepcim sanırım ben seninle aynı durumdayım. gittiğim 4 doktordan 2'si dikleştirme olman lazım dedi. Diğer 2'si ise sınırda olduğumu ve silikon ile kurtarılabileceğini söylüyor. Ben ise kesinlikle dikleştirme ameliyatı olmak istemiyorum. Hem izden hem de henüz doğum yapmadım ve meme ucu kesisi istemediğimden... Meme ucu kesisi sebebiyle süt vermede sorun olabiliyormuş sonuçta. Fakat silikonla toparlamaya çalışırken beni D cup'a filan çıkartırsa diye de korkuyorum. Ben en fazla büyük B - C arası birşey istiyorum.Sen kime oldun ameliyatını? Bir de kendi durumumla karşılaştırmam için fotoğraflarını görmem mümkün mü acaba? Gerçekten çok sevinirim yardımcı olursan... Şimdiden teşekkürler

zeynepcim sanırım ben seninle aynı durumdayım. gittiğim 4 doktordan 2'si dikleştirme olman lazım dedi. Diğer 2'si ise sınırda olduğumu ve silikon ile kurtarılabileceğini söylüyor. Ben ise kesinlikle dikleştirme ameliyatı olmak istemiyorum. Hem izden hem de henüz doğum yapmadım ve meme ucu kesisi istemediğimden... Meme ucu kesisi sebebiyle süt vermede sorun olabiliyormuş sonuçta. Fakat silikonla toparlamaya çalışırken beni C'nin üstüne çıkartacak diye de korkuyorum. Ben en fazla büyük B - C arası birşey istiyorum.Sen kime oldun ameliyatını? Bir de kendi durumumla karşılaştırmam için fotoğraflarını görmem mümkün mü acaba? Gerçekten çok sevinirim yardımcı olursan... Şimdiden teşekkürler

zeynep'cim, senin ilk ameliyatını kim yapmıştı canım? ve ilk 295 cc koyulduğunda kaç cm'de sarkman vardı, yuvarlak, kas altı mı ve sonuçta görüntün nasıl oldu? ben dikleştirme olmadan idare edebilir miyim diye ölçmeye çalışıyorum kendimi de:)) sen mutlaka dikleştirme ol diyorsun ama???

beni mutlu etti bu mesaj. umarım iz kalmaz ben de 2 ay sonra göğüsaltı kesisis ile ameliyat olmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…