• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat! Yıkamadan giymeyin

kesinlikle bende yıkamadan direk tenimle temaz edecek kıyafetlerimi giymiyorum...elimde bol su ile bile olsa yıkıyorum...çünkü annnem küçükken atleti yıkamadan giymiş ve mantar olmuş...

ne bu resim be kesinlikle fotoshop...insanların içini kaldırmak için yapılmış saçma sapan bişey.

korkunç bir resim içim bi tuhaf oldu inşallah gerçek değildir,Türkiyede kimseden duymadım yıkanmadan giyilen giysinin faciaya yol açtığını,hangimiz yeni aldığımız giysiyi hemen yıkıyoruz ki ama yıkayanları tebrik erdiyorum.peki alerjiler mantar veya enfeksiyonlar hemen kendisini gösterir mi yoksa sinsice mi ilerler bilgisi olan söyler mi merak ettim?

bu konuda ben de hassastım. annemden gelen bi alışkanlıkla bende yeni kıyafetleri çamaşırları ykamadan kullanamam. herkesin buna hassasiyet göstermesi gerekir. fotoğraf gerçek değil, öyle deri altına larva bırakan sinekler var ama tropikal ormanlarda....
paylaşım için teşekkürler.

iç çamaşırı mağazasında çalışan bir arkadaşımda uyarmıştı beni....iç çamşırlarını ,çorapları dahi deneyerek

alma hakkı olduğu için bazı mağazalarda kesinlikle yıkamadan kullanmayın diye uyarmıştı...

bu foto phoshop ama gerçeği de var her ne kadar bu denli oolmasada oda iğrenç bir görüntü. ben yıkamadan giymem ama bazen insan ın dalgınlığına geliyor ve acil olduğunda giyiyor(bende dahil)
bence bu foto insanların dikkatini çekmek için yapılmış.başarılıda oluyor hani.
ben fotoyu ilk gördüğümde şok, oldum bende gibi hissettim .nerde yanyana nokta veya delik görsem hemen aklıma geliyorve onu bozmak için çabalıyorum.psikolojimi fena bozdu anlayacağınız baen rüyalarıma giriyor.uyanınca hemen göğüslerime bakıyorum ve derin bir oh çekiyorum.kafamçokkarıştı

herşeyin başı hijyen bayanlar.dikkatli ve temiz olun!!!...

Son düzenleyen: Moderatör:
ama bazen düşünmüyorda değilim hani...CADIARZU

bunların (bol lavralı iç çamaşırı) seri üretimide yapılsa,şöyle ırz düşmanlarına, çocuk tacizcilerine. tecavüzcülere.seri katillere vs giydirilse.özelliklede külot olarak..kötükedihüso
.
eminim benimle aynı fikirdesinizdir sizlerde. o zaman ne derin bir ohhhhhhh çekeriz insanlık olarak!!!...:lepi::Saruboceq:

Bu resim yüzünden psikolojim bozuldu, sürekli aklıma geliyor, buna benzer yanyana delik delik bişeyler görünce hemen bu resmi çağrıştırıyor, uykum kaçıyor, resmi bu sayfadan kaldırmışlar ama, sayfanın altında google reklam bandı var, hangi sayfayı açsam bu resim karşıma çıkıyor, kafayı yemek üzereyim!!!

Back