Dikkat ve basarı arttıran şurup VS. Takviye

tornado111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
206
7
Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz

Performansini niye artirmak istiyorsun? Hayirdir, evlat degil, yaris atimi? Altin günlerde "bak benim oglusum nasil takdir aldi, sinifin birincisi teyzessi" demek içinmi?

Basiri, okulda alinan puanlar ile ölçülmez. Nice okulda basirsiz fakat sonraki yetiskin hayatinda çok basarili insanlar var. Önemli olan sevdigin isi yapman, huzurlu ve mutlu olunmasi. Geresi gerçekten faso fiso.

cocuk doktorunuza arada bır kontrole goturmuyor musunuz
bız doktora gıtmek ıcın ılla hasta olmasını beklemıyoruz hasta olmasa da senede 1 kere mutlaka gıderız bır bakar sohbet eder gerekırse degerler ıcın tahlıl yapar takvıye gerekırse doktor onerır bos yere nıye surup alsın cocuk ?

Merhaba,
Öncelikle sizin çocuğunuz bir araba değil. Motoruna kaliteli yağ katınca daha iyi devir atıyor gibi bir özelliği yok :)
Vücuduna yükleyeceğiniz suni şeyler ileride muhteşem sorunlara sebep olabilir. O tip performans artırıcı şeylere pek de iyi bakmıyoruz.
Çocuğunuza yapacağınız en büyük iyilik radyasyon kaynaklarından uzak tutmak ve paket gıdalar yedirmemek. Ayrıca birlikte oyun, spor, kitap okuma gibi etkinlik saatleri yapabilirsiniz. Boyama, yapıştırma vesaire...
Ailesiyle iletişimi güzel olan çocukların daha özgüvenli olduğuna dair bir yazı okumuştum.
Bunları bir tıbbiyeli olarak değil, ablası olarak yazıyorum.
Tıbbiyeli kimliğime bürünürsem çocuğuna atak yaptırmak için doping arayan bir anneye psikolojik tedavi öneririm.

Merhaba arkadslar ilkokul çağında cocugum için balık yagı yada vitamin tavsiyesi bekliyorum kullanıp memnun kaldığınız bir urun yada doktor tavsiyesi. Psikolog ve psikiyatr goturdum dikkat VS problemi yok ama performansının artmasını istyrm yardımcı olur tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Araştırcgım duruma gore kullanmak istyrz
İhtiyaç dışı vitamin kullanımı karaciğere yüktür.
At değil ki bu performansı artsın.
Spora falan yönlendirin.
İlkokul çağı çocupu çnun dikkat süresi 20 25 dakika zaten en fazla.
Kasmayın çok.

Diğer konunuzu okudum. kendi sıkıntılarınızı, eksiklik olarak gördüğünüz şeyleri çocuğunuzda bir hırs sebebi yapmayın. Başarı artırıcı ilaç nedir allah aşkına? neyin performansı? kime göre?
öncelikle sizin bi psikoloğa görünmeniz kesinlikle şart.

Allah askına sanki doping onerin dedik sizlerden ogrenck degilim işiniz tavsiyede bulunmak değilsen neden zahmet edip yazıp eleştiriyorsunuz. Kullanan varmi onerirmisniz dedik topa tuttunuz ister insan yetiştirir ister at size ne ayrıca balık yagı hapı ve buna benzer takviye ler kullanan o kadar cokki dunyadan haberiniz yok galiba. Cocugum balık ve et yemiyor sebze seciyor. Acaba alternatif bişey ler varımdır diye sorduk ancak eleştirin ne atı kaldı ne Baska bişey. Bu konuda dogru durıst o emriniz yoksa konu hakını da zahmet kıymetli vakitlerinizi harcayıp yazmayın lütfen

bence siz bir doktora görünün. başarı arttıran bir ilaç olması size mantıklı geliyor mu? herkes içsin ülke profesör dolsun.
cocuk cok fazla efor sarf ediyor zaten ancak bazı konularda beslenme gibi yetersizlikler olusuyr. Ve oğlum kendini basarız hissedip gu en kaybına uğruyor. Ama masaiiah siz eleştiriye gelince profosorsunuz tebrikler

En güzeli mümkün mertebe işlenmemiş gıdalar tüketmesi ve bolca sebze ve meyve yedirin.
Tatlılarda şeker yerine hurma, incir ve muz kullanın.
Rafine tuz yerine kaya tuzu/ Himalaya kullanın.
Çocuk ne kadar sağlıklı beslenir, canlı gıdalar alirsa o kadar canlı olur.

Performans başarı arttıran şurup olsaydı kimse okulda kalmazdı uzman olurdu. Öyle birşey bulursanız yazın benim çocugum ufak ama erkenden başlıyayım 😀😀 çocuk bu ya yapmayın bırakın kendı haline çalışsın

X