Dikkat tekme yiyen var mı:)

ne güzel 29 hafta oldu ben nasıl geçiriceğim valla sabırsızlanıyorum çok merak ediyorum sağlığını falan ben birde akraba evliliği yaptım biraz fazla düşünceliyim kafama takıyom akraba evliliği olduğu için
çok severek evlendim çokta mutluyum yine yaparım çoçuğum olmıycağını bilsem gene yaparım şu anda bebek çok iyi zeka testi falan çok rikssiz çıktı oluşumu kilosu herşey çok güzel hayırlısı hakkımızda bu arada askitom sana yazdım canım

ne güzel 29 hafta oldu ben nasıl geçiriceğim valla sabırsızlanıyorum çok merak ediyorum sağlığını falan ben birde akraba evliliği yaptım biraz fazla düşünceliyim kafama takıyom akraba evliliği olduğu için
çok severek evlendim çokta mutluyum yine yaparım çoçuğum olmıycağını bilsem gene yaparım şu anda bebek çok iyi zeka testi falan çok rikssiz çıktı oluşumu kilosu herşey çok güzel hayırlısı hakkımızda bu arada askitom sana yazdım canım

cnm tesekkur ederım akraba evlılıgı derken ne kadar yakın.canım allah hayırlısını versın.bız akraba degılız.esım tarbzonlu bense bulgarıstan.nereden nereye.kısmet ıste.tesellı olurmu bılmem ama bızım bı arkadasımız var amca kızıyla evlenmıs kardesıde otekı amcalarının kızıyla kızıyla evlenmısler.2 ser cocukları var.cok sukur hepsıde saglıklı.canım mutlu olmana cooook sevınıyorum.bende cokkk mutluyum rabbım kımsenın mutlulugunu bozmasın.bu arada sehır dıger yazmıssın.ozel olmazsa nereede oturuyorsun.ben kocaelı gebzede oturuyorum.saglıcakla kal....

canım ben trabzondayım trabzonluyum teyzemin oğlu ile evliyim herşeyin hayırlısı gerçekten eşinle aynı şehirli çıktık

uy benda laz gelınıyım da.bu arada akraba evlılıgı yspsn arkadaslarımızda tonya lı benım esım maçkali.çok sevındım cnm.bak akraba cıktık:)

Bende 20+3 gÜnlÜĞÜm 18.hadtadan berı pıtpıtlar oluyordu ama ben baĞırsak harekerlerı sanıyordum ama son 2-3 gÜndÜr artık daha belırgın hareketlerı hıssedıyorum hatta kÜÇÜk kÜÇÜk tekmeler bıle yıyorum galıba.. Özelllıkle gecelerı yatmak Üzereyken 1 bardak sÜtten sonra ÇoŞuyor kÜÇÜk hanım..
Tarıf edılmez bı duygu allah sonuna kadar hayırlısı ıle bebeklerımıze kavuŞmayı nasıp etsın ınŞ..

benim oglum cok hareketli..öyleki doktor ultrasonda boyunu ölcemedi sürekli takla atiyodu yakalayamadi:KK70:20.haftamda hissettim ilk kipirtilarini 20+4 üz suan ve tekmesi bile oluyor arasira cok hareketli masallah :nazar:bebegim biraz yaramaz olcak galibaa

17+2 yim bende.. henuz net bir sey hisstmedim.. sadece sanki karıncalanma gibi hissediyorum..

Bende 22.haftadayım 1 haftadır hissediyorum hareketlerini ama özellikle iki gündür coştu kızım bu sabah uyutmadı beni.opuyorumnanaktanŞimdi de hareketli çok güzel bir duyguymuşzemuszemus,Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah.Yaşamak isteyen arkadaşlar darısı başınıza çok güzel bir duygu.Allah korusun hepimizi.Amina.s

kızlar bende 26 haftalık ikizlere hamileyim.bu aralar iki kardeş bol bol tekmeliyolar beni.

arkadaslar bende 18+3 deyim. cok hafif ozellıkle sabah kahvaltıdan sonra, sırt ustu yattımda hissediyor artık.. oyle kol bacak secemıyorum ama ıcımde bır kıpırtı var ve coook guzel. daha da net hıssedecegım gunlerı ıple cekıyorum.. :dance:

bende 20. haftadayım kıpıtlıar oluyor içimde ama dün akşam çok şiddetli vurdu. bende el mi ayak mı tam seçemiyorum inşalallah o günlerde gelir

25.haftamın ıcındeyım ama hala kafası nerde elı nerde ayagı nerde secemıyorum :1hug:

ben kızımda 17 haftamda içimde sanki biri parmagıyla dürtüyomuş gibi ufak ufak seyirmeler hissediyodum..sonralarında bu kıpırtılar giderek arttı..bi vuruyodu kızım böbregim agrıyodu...ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkese nasip etsin kuzucuk....dogum yapalı 50 gün oldu ara sıra sanki hala kıpırtı hissediyomuşum gibi oluyo...alışıldıgı için olurmuş öyle bazen...

Bazen ayy bile diye bagritiyo beni bacakları uzun oğlanın tepiyor beni

Tekme tokat Allah ne verdiyse bol bol yiyoz keratadan.ılk zamanlar eğlenceliydi ama kıpır kıpır benimle beraber olduğunu hissettikçe görme isteğim çoğalıyor..Dün gece o kadar çok hareket etti ki -maşallah bu arada- beni halsiz düşürdü,tansiyonum düşmüş bile olabilir...
Bir de mide bulantılarım geri döndü var mı kızlar 6.aydan sonra bulantı kabusu geri gelen?

Tekme tokat Allah ne verdiyse bol bol yiyoz keratadan.İlk zamanlar eğlenceliydi ama kıpır kıpır benimle beraber olduğunu hissettikçe görme isteğim çoğalıyor..Dün gece o kadar çok hareket etti ki -maşallah bu arada- beni halsiz düşürdü,tansiyonum düşmüş bile olabilir...
Bir de mide bulantılarım geri döndü var mı kızlar 6.aydan sonra bulantı kabusu geri gelen?

son 1 haftadır sabahları mıde bulantım benımde war. oyle cok asırı degıl ılk zamanlardakı gıbı ama 1-2 saat bulanıp gecıyor ne iş bende anlamadım cok rahatsızlık vermedıgı ıcın doktorada soylemedım henuz...

X