Dikkat tekme yiyen var mı:)

bebikomm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
1
0
merhaba ben 17. haftamdayım oğlumla,ama ilk deneyimim olduğundan mı bilmiyorum hiç hareket ettiğini hissetmedim.benimle aynı durumu paylaşan varmı die merak ediyorum

merak etme yakında bol bol tekmeler ben ilk 20. haftamda hissetmiştim ikiz oldukları halde artık büyüdüler 8 yaşına geldiler . şimdi yavaş yavaş unutuyorum bile o tekme duygusunu yeniden yaşamak için bekliyorum.1 veya 2 hafta sonra sende beklediğin tekmeyi yiyeceksin :))

Ben iki oglumada 6 aylik hamileyken hissetmistim tekmelerini. Simdi 16 haftalik hamileyim birsey hissetmiyorum. Kadina bagli birsey, her insan bir olmaz. Yakinda hissedersin merak etme :)

walla ben 22 nın ıcındeyım henuz hıssettıgım tek sey ara ara olan mınık pıtırtılar... oda cok sureklı degıl gunde belkı bı kac kez...
tekmelere daha sıra gelemedı :sinifsinif:

benim ilk hamileliğim ve 16.haftamda bariz hissettim kesinlikle karında gazla karışmıyor ilk başta küçük hafif seyirmeler gibiydi şimdi biraz daha kuvvetlendi.doktoruma sordum dikkatli anneler bu haftalarda hissedebilir çok normal dedi.bence senin hissettiğin de bebişindir.

canım ben 16ncı haftamda minik minik hissetmeye başlamıştım genelde erkekse erken tekmeler kızsa geç olur diye bi düşünce var bilmiyorum ne kadarı doğğru

walla ben 22 nın ıcındeyım henuz hıssettıgım tek sey ara ara olan mınık pıtırtılar... oda cok sureklı degıl gunde belkı bı kac kez...
tekmelere daha sıra gelemedı :sinifsinif:

Aynen benimde senin gibi, pıtır pıtır hareket ediyor. Ama hiç tekmelemedi beni.. Tekmelediği günleride görmek isterim..

mrb ben yeniyim bugun katıldım aranıza bende 27 haftalık hamileyim bende 21. haftamda hissetmeye başladım çok güzel bir duygu az kaldı sabret duyacaksın bebişinin pıtpıtlarını:)yerimsenibenyerimseniben

bugun ılk tekmemı yedım arkadaslar 22.haftamın sonunda resmen gobegım oynadı dısarıdan da bellı oluyodu ustelık zemuszemus

slm bende bugün katıldım aranıza bende 19 haftalık hamileyim ama bende henüz hiç bişey hissetmiyorum birde benim bebeğim doktor kontrollerındede cok hareketsiz sürekli uyuyo böle olan varmı benimde ilk bebeğim korkuyorum

slmm bende yeni katıldım aranıza 19 haftalık hamileyim bende henüz hiç beşey hissetmiyorum doktor kontrollerındede bebgım cok hareketsiz sürekli uyuyo bu bi sorunmu sizce

:çok üzgünüm:slm bende yeni katıldım aranıza 19 haftalık hamileyım ama henüz hiç beişey hissetmiyorum doktor kontrollerındede bebgım cok hareketsiz sureklı uyuyo sizce bu bi sorunmu

merhaba ben de bugün katıldım siteye. 28. haftadayım şuan.bebeğimin tekmeleri gece uykumdan dahi uyandırıyor. 18-19.haftalarda minik kıpırtılar hissediyordum, sizin gibi bir an önce duymak istiyordum tekmelerini. birden gelişiyor herşey.biraz sabır... tarifi mümkün olmayan duyguymuş anne olacak olmak. çok mutluyum.Allah bebeği isteyip de olmayan herkese nasip etsin.

ben 32. haftamdayım 16. haftada hafif hafif pıtırdıyodu ama tam olarak 19, haftada hissettim hemde çok şiddetliydi dışardan bile farkediliyodu. ama benim oğlum çok hareketli maaşallah:nazar:her ulturasonda kıpır kıpır hiç uyuduğunu yada hareketsiz durdunu görmedim babasına çekcek herhalde...merak etmeyin sizde en kısa zamanda hissedersiniz.:CüvCüv:

17. haftamdayım hissetmeye başladım hareketlerini, ilk başta içimde bir balık kuyruğunu sallıyor gibiydia.s şimdide kıpırtı şeklinde. giderek daha belirgin oluyor kızımı hissetmek çok güzel:asigim:

bana tekme yumruk sallıyo bebişim inş yakında hepiniz hissedersiniz harika bir duygu.

benimki 16 haftadan itibaren hareketli yani ilk zmanlarda sanki sağ tarafım yada sol tarafım birşey dayanıyor gibiydi resmen bir tarafım şişiyordu şimdi resmen vuruyor 21 haftamdayım çok zevkli allah herkesse isteyenlere özlellikle bunu duyguyu yaşatsın:ecrin_bebek:

cnm benımde 21 haftam bıttıgınde ılk tekmesını duymus cıglık atmıstım.hatta korktum dısarda falan atarsa cok utanırım bagırırım dıye.su an 29 haftamdayım.artık babaya da atıyor.ınsanın bıran once kucagına alası gelıyor ya...ılk bebegım oglum olcak kısmetse.allahım bebıslerımızı ve bızı korusun....

X