Dikkat, seçim hileleri sonucu belirleyebilir!

Ben seçim hilelerini oylar sayılırken değil de asıl sisteme işlenirken yapıldığını düşünüyorum.

Tam bunu diyecektim.Sandigi ve belgeleri teslim etmeden mutlaka veriler kayit altina alinmali ve sistemden kontrol edilmeli.Ama partilerin bununla ilgili hicbir adimi yok.Anca secime hile karisti diye aglamayi biliyorlar.Yasanmisliklrdan hic mi ders cikartilmaz.

Muhalefetin güçlendiği, iktidarın zayıfladığı ortada.:eek:

Bunu okuduktan sonra gerisini okumaya gerek duymadım..:KK12:
Saçmalık:63:

Tam bunu diyecektim.Sandigi ve belgeleri teslim etmeden mutlaka veriler kayit altina alinmali ve sistemden kontrol edilmeli.Ama partilerin bununla ilgili hicbir adimi yok.Anca secime hile karisti diye aglamayi biliyorlar.Yasanmisliklrdan hic mi ders cikartilmaz.

Chp ve hdp kendi sistemlerini kurdu. Ama bu sistemlerin işe yaraması için tüm sandıkların başında doğru verileri sisteme girecek ya da partiye ulaştıracak müşahitler olması lazım.

Chp ve hdp kendi sistemlerini kurdu. Ama bu sistemlerin işe yaraması için tüm sandıkların başında doğru verileri sisteme girecek ya da partiye ulaştıracak müşahitler olması lazım.

Sisteme secsis girmiyor mu? Olay da orda bitiyor ya.Sen istedigin kadar ince eleyip sik doku sandigi teslim ettigin an sisteme kayit edenlerin elinde hersey.Bir de umarim dedigin gibi birkac parti de olsa sistemini kurmustur.Mhp neden bu secimde cok silik?Bunu da anlamakta gucluk cekiyorum.

Sisteme secsis girmiyor mu? Olay da orda bitiyor ya.Sen istedigin kadar ince eleyip sik doku sandigi teslim ettigin an sisteme kayit edenlerin elinde hersey.Bir de umarim dedigin gibi birkac parti de olsa sistemini kurmustur.Mhp neden bu secimde cok silik?Bunu da anlamakta gucluk cekiyorum.
dün eşimlede aynını konuştuk mhp nin sesi soluğu yok..ne zaman harekete geçecek acaba..belkide hiçbir zaman:KK12:

Tam da simdi bir haber sitesinde denk geldim.Bana mantikli gelmekle beraber cok tehlikeli geldi.Cunku secim gunleri okullar ana baba gunu oluyor ve cok gergin bir ortam oluyor gerek parti temsilcileri gerek musahitler...

Eklentiler

• 2015-05-04 14.29.23.png
    2015-05-04 14.29.23.png
    451,7 KB · Görüntüleme: 77
İşte seçsiste hile yapılırsa tespit edebilmek için sandık başında olmalıyız.
Mhp kılını kıpırdatmadan oylarını arttırıyor çünkü bu seçimlerde.

İşte seçsiste hile yapılırsa tespit edebilmek için sandık başında olmalıyız.
Mhp kılını kıpırdatmadan oylarını arttırıyor çünkü bu seçimlerde.

Akp'ye odunc verdigi secmenleri geri aldigini gormenin rehavetidir belki mhp deki.

Aman aksini bekleyen kim ki zaten? Ben aandik goreclisiydimde noldu. Bize bile pabucu ters giydirdiler

Bütün sandıkların gözetimde tutulması imkansız gibi geliyor bana. Her sandığın başına muhalif, bilinçli ve uyanık birinin olması lazım. Büyük şehirlerde kontrol altında olur herşey ama denildiği gibi iç anadolu ve karadeniz illerinde yaparlar yine yapacaklarını.

Tabi ümidim yine olmaması yönünde. Umarım her ihtimali düşünerek hareket eder muhalefet.

Oylarımıza biz sahip çıksak bile dediğiniz gibi asıl olay kücük yerlerde oluyor. Aslında ankara seçimlerinde hepimiz gördük gerçekten pırıl pırıl ülkesini düşünen haksızlığa gelemeyen bunun için gecenin bi vakti gidip canla başla çalışan gençlerimiz var. En çok bundan yararlanmalılar bence. Atatürk boş yere Cumhuriyeti gençlere bırakmadı. Bir de haberlerde gördüm birisi seçim için bir alet geliştirmiş oylar sayıldığı gibi oraya girilip bütün partilere falan gönderilecekmiş. Küçük de bir aletti. Bence işe yarardı ama bazılarının işine gelmez. Onları almak devlete yük falan filan derler. Aslında teknoloji kullanılsa temize yakın seçimler gerçekleşebişir. Bu arada Mansur Yavaş da iç huhukta yollar tükendiği için insan hakları mahkemesine başvurmuştu. Bakalım ne sonuç çıkacak. Bence olumlu olacak. Mansur Yavaş ilk kazandım diye açıklandığında ağlamıştım kurtuluyoruz birilerinden diye ama yine bırakmadı o koltuğu. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuklarımıza güzel bir gelecek güzel bir ülke bırakmayı bize nasip etsin

X