DİKKAT...... Okuyun igne yaptilar esime vefat ettiiiii

sibel24

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2007
115
21
42
4 ay once bir gece esimi saat 12 civari gribal enfeksiyon belirtisiyle medical park hastanesine goturdum orda sadece bogazlarini kontrol ederek bir igne yapilmasini soyledi doktor bile diyemeyecegim kadin bu ne ignesi dedim agri kesici antibiyotik dedi ve biz o igneyi vurdurduk atesi cok yiksekdi simdi ne yapicaz dedim eve gidin atesi duser dedi eve geldik yaklasik 40 dk sonra esimle yatakdayiz bana sarildi ensemde nefesi hissediyorum ve bir anda bir hiriltiyla irkildim isigi acip yuzune bakmamla soka girdim nefes alamiyo ve bilinc tamamen kapali ambulans geldi ev bir anda cehennem gibi yandi cocuklarim uyandi oglumun gozu onunde kalp masajlari bagiranlar cok agir seylerdi ambulans hastaneye yetistirenedi bile yine ayni medical park hastanesinde ambulans direk iceri girdiginde bir doktor bana seslendi alerjisi varmiydiiiiii ozaman dunya yikildi basima cok gecti bu soruyu sormak icin cok gec... 40 dk geri dondurme cabalari sonuc vermedi ve 36 yasinda iki cocuk babasi benim askim canim kocam kus gibi uctu gitti.... ve ifadeler karakollar savcilik otopsiler babasinin hastaneden eve dinecegini bekleyen ogluma gercegi soylemek bana kaldiii. ve bugun tam dort ay oldu yuregim yangin yeri reng yok tat yok anlamsiz tam dort ay bu arada otopsi sonuclari geldiiii ve esimin hastanede yapilan igne sonucu alerjiye bagli ani sokla vefat ettigi kesinlesti simdi uzun ve Zorlu bir savas var onumde dua edin bana 3 yasinda ve 10 yasindaki ogullarim icin ayakta kalmaliyim ama nasill bu okadar zorki bogazimda bir tas gozumde hep yas insan hayatinin bu kadar degersiz oldugu bu dunyaaa cok agir bana

X