Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iltifat .. hımmmmmm hiç düşünmemişim ben bunu . düşündürdüğün için teşekkür ederim şekerimBen dünyanın en şanlı insanıyım. Düşünsenize milyonlarca ihtimal varken Rabbim "benim" var olmamı diledi. Bundan daha büyük, daha yüce bir iltifat olabilir mi
iltifat .. hımmmmmm hiç düşünmemişim ben bunu . düşündürdüğün için teşekkür ederim şekerim
Ben de farkettim bunuRica ederim canım benim :) ben hayatımda hep olumlu bakmanın faydasını gördüm. Hatta olumsuz düşünen insanlara hep şaşırmışımdır neden kendilerine hayatı zehir ediyorlar diye :)
Vayyyyy
Oooo çok teşekkür ederimne güzel bir topictir burası içim açıldı
düşünen aklına sağlık tatlımmm
akıllı ve üretici insanları seviyorum sonra durup durup bir daha seviyorum
EvetttttttBen dünyanın en şanlı insanıyım. Düşünsenize milyonlarca ihtimal varken Rabbim "benim" var olmamı diledi. Bundan daha büyük, daha yüce bir iltifat olabilir mi
Çok çok şükür allah bağışlasınsen dünyanın en güzel şeyisin yavrum
ne biçim güzel bir şeymiş annen olmak teşekkür ederim oğlum
teşekkür ederim oğlum
Çok güzel bir detayiçimiz açılsın
Eki Görüntüle 2141363
çok cici bir topic olmuş canım bayıldımPozitif enerji elde etmek, olumlama yapmak ve mutlu olmak adına paylaşımlar yapmak isteyenleri beklerim.
Örneğin;birşeyleri düzenli yaparak; dua ederek; yiyecek içecek, gezi ve aklınıza gelebilecek hertürlü pozitif resimli veya sözlü paylaşımlarda bulunarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz.
KONU SINIRLAMASI YOKTUR
UNUTMAYIN POZİTİF OLMAYA ÇALIŞMIYORUZ ZATEN POZİTİFİZ
NOT:geyik sohbeti formatına uygun değildir .
Olmuyor, yapamıyorum vb olumsuz olan ve enerji düşüren ifadelerde bulunmayınız
Ve birşey daha.... buraya adımınızı attığınızdan itibaren mutluluk denizinde ıslandığınızı hissedin
Teşekkür ederimçok cici bir topic olmuş canım bayıldım