DIKKAT... limon+tuz karisimi(resimli) mutlaka bakin

Off karar veremedim kimi çok iyi diyor hiçbirşey olmamış

geçmiş olsun canım, bende dolunaydan sonra uygulayacaktım :26: en iyisi dolunay kendi başına herşeye yeter

Bende uyguladım koltuk altı ve bacaklarda ama hiç böyle bir şey olmadı. İlk sürdüğümde yanma oldu ama ne bir kızarıklık ne bir sivilce hiç birşey olmadı. Aksine aldıktan sonra sivilce çıkardı limon suyu ve tuz uyguladıktan sonra o da çıkmadı. Acaba senin cildin mi hassas. Çünkü kollar alınırken tam gerilmiyor ve kızarıklık olabiliyor. Benim kardeşimde kollarını ilk aldığında aynı böyle olmuştu. daha sonra geçti.

Canim epilatorun agzi butun vucuda degiyo ben temizlendikten sonra dus aliyorum sonra yapiyorum napcaksam bende denedim koluma bacagima ama oyle sivilce cikmadi dedgm gbi ben her agda yada epilator kullandktan sonra dus alrm oyle yaparm napcaksam

ben kollarımı epilatörle aldığımda böyle olmuştu ondan sonra sir ağdaya başladım hiç sıkıntı yaşamadım

soğan ve sorumsak diyorlar acaba o nasıl bazıları tuz ve limon yakıyo diye onu deniyormuş

teşekkürler Ayna7 ben de denedim limon tuzu hiçbir faydasını görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…