• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIKKAT... limon+tuz karisimi(resimli) mutlaka bakin

MERHABA BAYANLAR. maksadim yaptiginiz seyi yanlislamak deyil ama basima gelen olayi anlaticam sizlere.

3-4gun once epilatorle kollarimi aldim ve 5 dakka falan gecti,1/4 limonu siktim,icine de yarim tatli kasigi tuz ilave edip karisdirdim ve 5 dakka falan hemen hemen hepsini kollarima masaj yaptim. cok yakmadi ama yakti normal olarak.

azcik kizariklik oldu ama aksama dogru biraz gecti. sabah uyandigimda kollarimi hali cok fenaydi... nasilmi? nokta nokta kizarmisdi yara gibiydi adeta...

bebek pudrasiyla hergun sabirla gecmesini bekledim beyaz sivilceler olustu,daha yeni-yeni geciyor gibi... suanki resmini altda yukledim...yapmayin demiyorum sadece benim basima gelen kimsenin basina gelmesin diye uyariyorum arkadaslar.

belki icinizden diyceksiniz ki "once bi yerinde uygulasaydin keske..."
zaten oyle yaptim. ilk bacagimda ufak bir yere surdum,bisey olmadi kizariklik falan. ayagimin ustune uyguladim,yine problem olmadi. Ama kollarimda boyle yan etki gosterince size anlatmayi kendime borc bildim.

ozel bolgeye uygulamak isteyenler de bence yapmasin,en azindan mutlaka ve mutlaka jinekologuyla konussun mutlaka...

Eki Görüntüle 781242 Eki Görüntüle 781241

resimleri de yukledim. kendinize cok iyi bakin kizlar...sevgiler.

Off karar veremedim kimi çok iyi diyor hiçbirşey olmamış

geçmiş olsun canım, bende dolunaydan sonra uygulayacaktım :26: en iyisi dolunay kendi başına herşeye yeter :16:

Bende uyguladım koltuk altı ve bacaklarda ama hiç böyle bir şey olmadı. İlk sürdüğümde yanma oldu ama ne bir kızarıklık ne bir sivilce hiç birşey olmadı. Aksine aldıktan sonra sivilce çıkardı limon suyu ve tuz uyguladıktan sonra o da çıkmadı. Acaba senin cildin mi hassas. Çünkü kollar alınırken tam gerilmiyor ve kızarıklık olabiliyor. Benim kardeşimde kollarını ilk aldığında aynı böyle olmuştu. daha sonra geçti.

MERHABA BAYANLAR. maksadim yaptiginiz seyi yanlislamak deyil ama basima gelen olayi anlaticam sizlere.

3-4gun once epilatorle kollarimi aldim ve 5 dakka falan gecti,1/4 limonu siktim,icine de yarim tatli kasigi tuz ilave edip karisdirdim ve 5 dakka falan hemen hemen hepsini kollarima masaj yaptim. cok yakmadi ama yakti normal olarak.

azcik kizariklik oldu ama aksama dogru biraz gecti. sabah uyandigimda kollarimi hali cok fenaydi... nasilmi? nokta nokta kizarmisdi yara gibiydi adeta...

bebek pudrasiyla hergun sabirla gecmesini bekledim beyaz sivilceler olustu,daha yeni-yeni geciyor gibi... suanki resmini altda yukledim...yapmayin demiyorum sadece benim basima gelen kimsenin basina gelmesin diye uyariyorum arkadaslar.

belki icinizden diyceksiniz ki "once bi yerinde uygulasaydin keske..."
zaten oyle yaptim. ilk bacagimda ufak bir yere surdum,bisey olmadi kizariklik falan. ayagimin ustune uyguladim,yine problem olmadi. Ama kollarimda boyle yan etki gosterince size anlatmayi kendime borc bildim.

ozel bolgeye uygulamak isteyenler de bence yapmasin,en azindan mutlaka ve mutlaka jinekologuyla konussun mutlaka...

Eki Görüntüle 781242 Eki Görüntüle 781241

resimleri de yukledim. kendinize cok iyi bakin kizlar...sevgiler.
Canim epilatorun agzi butun vucuda degiyo ben temizlendikten sonra dus aliyorum sonra yapiyorum napcaksam bende denedim koluma bacagima ama oyle sivilce cikmadi dedgm gbi ben her agda yada epilator kullandktan sonra dus alrm oyle yaparm napcaksam

ben kollarımı epilatörle aldığımda böyle olmuştu ondan sonra sir ağdaya başladım hiç sıkıntı yaşamadım

soğan ve sorumsak diyorlar acaba o nasıl bazıları tuz ve limon yakıyo diye onu deniyormuş

teşekkürler Ayna7 ben de denedim limon tuzu hiçbir faydasını görmedim :(

Back