[h=3]Neden surdunki ? Bende epilatorle aliyorumda boyle bisey hic duymamistim
48 bakis ama 1 cevap...gorunen o ki hickimse inanmamis. benden soylemesi... karar sizin... Insallah pisman olmazsiniz.Neden surdunki ? Bende epilatorle aliyorumda boyle bisey hic duymamistim
bu acıya nasıl dayanıyorsunuzçok fazla azalma oldu mu? ayrıca ben de yapmayı düşündüm ama çok korkuyorum, yaranın üzerine tuz basar gibi bi acı olacak sonuçta
bu acıya nasıl dayanıyorsunuzçok fazla azalma oldu mu? ayrıca ben de yapmayı düşündüm ama çok korkuyorum, yaranın üzerine tuz basar gibi bi acı olacak sonuçta
kolları normal bir şekilde alsanız bile bazı ciltlerde sivilcelenme yapar.sen cildini alırken fazla tahriş etmiş olabilirsin bence.
ben bacaklarım için kullanıyorum ilk gün kızarıyo daha sonra geçiyo bende bu tarz şeyler olmadı hiç belki senin cildinde böyle bi etki göstermiştir hassas sa cildin bilemedim şimdi :44::44:
hayir,pudrayi ben artik sivilcelenme baslayinca surdum ki gecsin,onun icin olmadi.benim anlamadığım neden pudra sürdünüz..
belki pudra sürmeseniz böyle olmayacaktı..
benimde cildim çok hassastır..bacak ve bikini bölgesine ben ; limon , kaya tuzu ve sirke uyguluyorum bişey olmadı .. azaldı tabii tüylerde.
ola bilir canim,sivilceler simdi gecti de yerinde kirmizidan koyu lekeler kaldi ama geciceyini umuyorum bence leke kalmiycak yani Insallah kalmaz diye dusunuyorum.bnun limon tuzla alakası oldugunu dsunmuyorum neden diceksenız. eger kolunuzu daha once epilatorle flan aldysanz kokten almıyo kırıyo yada hıc almadysanız bırden alınca böyle olması normal. bende genital bölgemi jiletlerdım gecen gun agdayla aldm bı kısmını ve bu resımdekınden daha fazla sıvılcelenme oldu normal cunku uzun zaman snra ılk defa agda degdı sızınde bu yuzden olmus olabılır benım dusuncem boyle.
pekı sıze bısey sormak ıstıyorum bu svilceleriniz gecti mi gectiyse ne kadar surede gecti ha bide iz kaldı mı? bende agdayla almayı dusunuyorum ama böle svilcelenmekten korktum acıkcası benmde böle olur buyuk ıhtımalle... :26:
ola bilir canim,sivilceler simdi gecti de yerinde kirmizidan koyu lekeler kaldi ama geciceyini umuyorum bence leke kalmiycak yani Insallah kalmaz diye dusunuyorum.
MERHABA BAYANLAR. maksadim yaptiginiz seyi yanlislamak deyil ama basima gelen olayi anlaticam sizlere.
3-4gun once epilatorle kollarimi aldim ve 5 dakka falan gecti,1/4 limonu siktim,icine de yarim tatli kasigi tuz ilave edip karisdirdim ve 5 dakka falan hemen hemen hepsini kollarima masaj yaptim. cok yakmadi ama yakti normal olarak.
azcik kizariklik oldu ama aksama dogru biraz gecti. sabah uyandigimda kollarimi hali cok fenaydi... nasilmi? nokta nokta kizarmisdi yara gibiydi adeta...
bebek pudrasiyla hergun sabirla gecmesini bekledim beyaz sivilceler olustu,daha yeni-yeni geciyor gibi... suanki resmini altda yukledim...yapmayin demiyorum sadece benim basima gelen kimsenin basina gelmesin diye uyariyorum arkadaslar.
belki icinizden diyceksiniz ki "once bi yerinde uygulasaydin keske..."
zaten oyle yaptim. ilk bacagimda ufak bir yere surdum,bisey olmadi kizariklik falan. ayagimin ustune uyguladim,yine problem olmadi. Ama kollarimda boyle yan etki gosterince size anlatmayi kendime borc bildim.
ozel bolgeye uygulamak isteyenler de bence yapmasin,en azindan mutlaka ve mutlaka jinekologuyla konussun mutlaka...
Eki Görüntüle 781242 Eki Görüntüle 781241
resimleri de yukledim. kendinize cok iyi bakin kizlar...sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?