• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat! Evlenmeden önce bir şekilde bakireliğini kaybetmek....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
yorumlarınızı bekliyorum

arkadaslar evlenmeden önce bi şekil de isteyerek ve ya isteksiz bir sekilde bakireliğini kaybetmiş bayan namussuz mudur ? sizce namus sadece ince bir zardan mı ibaret birde ben bakireyim ilişkiye girmedim diyipte ters ilişkiye giren ruhen bakire midir??? yorumlarınızı bekliyorum:uhm: yorumlarınızdan sonrada sizinle birsey paylaşıcam

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden namussuzluk olsun ki?
Sevgili ile sevişmenin ne zararı var ki?
Poziyonun adı ne olursa olsun inkar etmeyecek yürek varsa insanda gerisi boş benim için.opuyorumnanaktan

evlenmeden önce tecavüze ugrayip istenmeyen sekilde bakireligini kaybetmis bir sürü insan var .elbetteki bu bana göre namussuzluk degil.ama iliski yasarken durum cinsellige kadar gelmisse o iki kisinin verecegi bir karardir.valla adini koyamadim ben.
simdi desemki ...namussuzluktur...bana düsmez yani.kisi o isi yaptiginda kendini hangi sifatla görmek istiyorsa öyledir bence.

bence sen herşeyi yaz ona göre yorum yapalım...

hayır kesinlikle namussuz olmaz
olabilir insanlık hali,bir anlık olmuştur,gitmiştir..
duygularına yenik düşebilir insan..yine de toplumsal gerçeklere çok fazla ters düşmemek lazım

hersey insanın ıcındedır namussuzluk bana göre de yoktur herkesın kendıne gore kavramları vardır ben bu bakırelık kısmına cok kızıyorum cok beraber olabılırsın ya ama işte erkeklerin bunu kabu etmesi biraz zor olabılır ama ben bılıyoum kı sevgı her seyın ustundedır bakırelık = sevgi değildir

arkadaslar evlenmeden önce bi şekil de isteyerek ve ya isteksiz bir sekilde bakireliğini kaybetmiş bayan namussuz mudur ? sizce namus sadece ince bir zardan mı ibaret birde bakire olup ters ilişkiye giren ruhen bakire midir??? yorumlarınızı bekliyorum:uhm: yorumlarınızdan sonrada sizinle birsey paylaşıcam

Namus kavramı dipsiz bir kuyu...
Asırlardır konuşuldu, üzerine şarkılar yazıldı, töre adına cinayetler işlendi ama son nokta koyulamadı, koyulamaz da!
Herkesin değerleri farklıdır çünkü.
Ama bakireliğini korumak adına o zar parçasına zarar gelmesin diye ters ilişkiyi bile kabul eden, yarın birgün de evlenince kocasının koynuna ben tertemizim diye giren kadınların bakireliği tartışılamaz tabiki... Ruhu kirlenmiş birinin zarı kaç para ederki:delphin:
Namus insanın içidedir sevdiği adamla beraber oldu diye namussuz olmaz bir insan tabi yaptığının arkasında duracak kadar kişilikliyse...

Son düzenleme:
yine mi bu konu,
konu sahibi arkadaşım derdinizi hemen paylaşırmısınız lütfen,
çünkü bu konu eğer arama yaparsanız çok defa tartışıldı...
lütfen asıl derdiniz nedir,onu anlatın...
sevgiler...

namusu bacak arasında aramam hiçbir zaman. öyle şeyler yapanlar var ki işte namussuz onlara denir.
namusu bacak arasında ararlar dişi sinek görse laf atarlar buna ne denir o zaman bulamadım Çok üzgünüm çoook

gelicek tepkilere göre mi bakire olup olmadığına karar vericenfisfisfis

bu ne yaa
birsey soruyorsanız açık ve net birşekılde sorunuz
neyaptın da bozuldu soyle bakım..

sanırım bakire değilsin ve burdaki yorumlara göre anlatacaksın..
kimin ne dediği önemli değil ki canım..
senin ne hissttiğin,senin duyguların önemli...
bizden cesaret alman ve ya bizi tüü ayıp utanmaz,namussuz dememiz
ve ya aksini söylememiz senin hayatında birşey değiştirmez ki..

Back