dikkat eksikliği

sevgideniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2009
70
1
86
43
Antalya
19 aylık oğlum için bi dergiye abone oldum sayfalardaki şeyleri anlatıyorum ama ilgilenmiyo acaba dikkati mi dağınık yoksa bu aylarda böylemi oluyo ya sizinkiler nasıl?dikkat dağınıklığı olmasından korkuyorum.Bazen ilgileniyo hiç ilgisiz değil ama nebileyim daha çok etrafı döksün yaramazlık yapsın o dertte.Kitap okuyorum resimlerini gösteriyorum bimüddet bakıyo dinliyo belki 2 dk en fazla sonra başka şeylere gidiyo,sizinkiler de böylemi?

bence biraz acele etmişsiniz keşke kitap yerine bu yaş çocuğuna uygun büyük parçalı renkli ,üst üste iç içe koymalı eliyle tutup hissedebileceği oyuncaklar alsaydınız ,çocuk daha 1,5 yaşını yeni doldurmuş tam oyun zamanında neden böyle şeyler ypıyosunuz,tamam çocuğunuz ilerde çoook zeki olsun ,herşeyi bilsin istiyosunuz ama bence yanlış bi başlangıç ,onun şuanda kitapları değil ,dokunup hissedebileceği ,şeylere ihtiyacı var ..zaten o yaş çocuğunun dikkat süresi çok kısadır ,ben bile öğrencilerimin dikkatını 10-15 dk toparlayabilsem mutlu oluyorum onlar için kii anasınıfı öğretmeniyim ..bence kitapları 4-5 yaşına saklayın ve alacaksanız büyük şekilli ve canlı renkli olanları ayrıca dokunma duyusuna hitap edebilecek olanları seçin ..iyi akşamlar.

Bu söylediğim dergiyi ayına göre gönderiyorlar zaten.Bu ay örneğin duyu organlarını öğretme,içinde altında gibi kavramları öğretme şeklinde.Zaten üstüste konulan kule,sıralama halka,uygun şekilleri bulmaya yardımcı oyuncaklardan aldım onları da gösteriyorum. Yorumun için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…