Davranış Bozuklukları Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite tedavisi görenler

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Konuyu açtığım da ilaca başlamıştık fakat kızımdaki takıntılar ve öfke nöbetleri artinca dr ilacı kesti yerine takıntı ve öfke nöbetleri için başka ilaç yazdı şimdi bur an
Bizimkinin hareketinde en ufak azalma yok ama durtusellik ve dikkat eksikligine cok iyi gelmisti ilaç, simdi tekrar anlık siniri cikti doktor ilac prozac verdi aman aman ilk kasiktan sonra tovbe ederek biraktik bir daha hic vermeyecegim bir ilac bir ufak kasikla tik yapar mi yapti kesinlikle onu vermeyecegiz ilacini degistirmesini isteyecegiz bir daha gittigimizde eger hala ilave ilaclik durumu oldugunu dusunuyorsa doktor ve biz de evde oyle durum yasarsak.. siz de oluyor mu oyle durumlar?

Ya okuyunca tuhaf oldum biz de ilac kullaniyoruz ve herseyde gözü doluyor üzülüyoruz ve elimizden birşey gelmiyor gerçi bizimkinin ilaçtan once de öyle göz dolması vardir ama arttı ne yapacağız biz böyle
Aklıma bu hasta Dikkat eksikliği ilacı ile beraber mi prozac alıyor.Biz de mecbur prozac başlayınca diğerini durdurdu

Bizim de cok degsti smdi de degisecek tikler basladi

Aklıma bu hasta
Dikkat eksikliği ilacı ile beraber mi prozac alıyor.Biz de mecbur prozac başlayınca diğerini durdurdu
Alacakti almiyor sadece bir kasik verdik bir daha vermeyecegiz.dikkat eksikliği ilacı yetiyordu bi ara ilave sinir arti cekinme artti cok diye ilave vermisti ama dedigim gibi vermiyoruz. Su an gecti o durum tek ilaca devam doktor eger sikintisinda devam gorurse prozac vermeyecegimizi , normal ilacını degistirmesini söyleyeceğiz..

Arkadaşlar 2 hafta önce yaşına göre en üst doz dikkat eksikliği ilacına başladık bu sefer fayda gördük gerçekten ilaç çok önemliymiş.Biz duduk doz kullandigimiz icin fayda görememişiz ama gercekten fayda ediyor.Prozoc ta kullaniyor.Oyun terapisine de gidiyor psikologumuz durtusel çocukların %99unda depresyon görülüyor diyor.Su ana kadar cok ciddi yan etki gormedik insallah boyle devam eder.Ilac kullanmakta tereddut edenler icin yazdım.Cok zor bir surec ama ilac olmadan da olmuyor hem cocuk hem ebeveyn yıpranıyor.

Şuan nasıl bayağı düzeldi mi?

MERHABA HANGİ ŞEHİRDESİNİZ VE DOKTORUNUZDAN MEMNUNSANIZ ADINI VERİR MİSİNİZ?

MERHABA BENİMDE DOKTOR ARAYIŞIM VAR 6 YAŞINDA İLKOKUL 1. SINIFA GİDEN KIZIM İÇİN. İSTANBULDAYIM BEN. DOKTORUNUZDAN MEMNUNMUSUNUZ. İSMİNİ VERMENİZ MUMKUN MU?

Konya dayım şükür çok memnunum.
3 -4 yaş civarı belirtiler neyfi hatirliyomusunuz benim kızım çok hareketli yemek yerken bile oturmuyo ama hamburger dondruma yerken oturuyo 15 dk etkinlik başında oturabiliyo ama devamlı kımıl kımıl ama yine de kalkmiyo. Birisi gelince hepten simariyor başlıyor zıplamaya

Cok sorunlu bir çocuk değildi zaten dehb in 3 ayrı grubu var kızımda dürtüsellik on planda.

Cok sorunlu bir çocuk değildi zaten dehb in 3 ayrı grubu var kızımda dürtüsellik on planda.
Mesela durtusellikte ne sıkıntılar oluyor benim kızım da da dikkat dağınıklığı daha fazla dürtüsel davrandığı seyrek.. birde hangi Dr koydu bu tanıyı memnun musunuz

Özel kreşler bence soylemiyolar müşteri kaybetmemek adına ama devlet okuluna gidince basliyo asıl sikintilar. Ogrermenlerde zaten uğraşmak istemiyo zor cocujlarla direk mimliyolar cocuklari

Istanbul da önerebileceğiniz bi doktor var mı bu konuda hanımlar? Yeğenim çıktı ilaca başlayacaklar ne yapsak

b
1 sınıfa gidiyor zeka testi yapıldı onda çıktı.Zeka seviyesi yüksek çıktı fakat dikkat eksiliğide görüldü
Merhaba bu testin adi nedir ve istediğimiz zaman pskiyatrimiz de yapar mi acaba?bizimki de 6 yaşına girecek

5 aydır oyun terapisi görüyordu inşallah bu hafta tekrar terapiye başlayacağız.Bizi asıl rahatsız eden öfke patlamaları inşallah ilaçtan sonra bunlarda biter
Hangi ilaci kullandınız ve simdi durumlar nasıl lutfen bana yaza r.misiniz.

Bu doktor

Allahim beni ozetlemissniz resmen.benimki daha 5 yasinda versem bir dert vermesem bir dert ilacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…