- 31 Ağustos 2018
- 9
- 1
- 32
Merhabalar arkadaşlar 7 yaşındaki oğlum, yıllardır yaramaz diye geçiştirdik hep, aşırı hareketli oturmayı sevmeyen zorla otursa bile ayağı eli sürekli kıpır kıpır , inatlaşma kurallara uymama, sabırsızlık söz dinlememe yani bildiginiz şımarık çocuk diye kendimizi kandırıyormusuz, öğretmeni okulda çok konuştuğunu sürekli ben nasılsa biliyorum bunları havalarına girip derslere dikkatini vermediğini anlattı bir rahatsızlığı olacağı aklıma gelmedi başta, tırnaklarını koparıyordu hep sadece bu takılıyordu kafama neden diye bir gün eşim psikiyatriye götürüp iq testi yaptıralım bizim çocuğumuz çok zeki üstün zekalı çıkacak dedi, bende sadece bunun için götürdüm gitmişken çocuğumda olan dikkat problemlerini hareketliliğini de anlattım hoca dikkat eksikliği ve hiperaktive tanısı koydu ilaç tedavisi verdi ama başlamadım henüz gittiğim doktor fakültede araştma görv. Henüz çok genç, daha hiç bir test yapmadan direk concerta diye bir ilaç yazdı kafamda deli sorular uykularım kaçıyor sürekli ağlıyorum oğlum neden böyle oldu diye internette araştırdık ça kafayı yiyorum ne yapmam lazım nolur basına gelenler bu durumu nasıl atlattınız tedavisi varmı? ilaçsız veya ilaçlı tedavide çocuğum bünyesi ilaca alışırmı ? bir zarar verirmi ? ömür boyu kullanmak zorunda mı ? bilgisi olan nolur paylaşsın, uzattıkça uzattım çünkü anlatacağım kimsem yok sizinle patlamak istedim..