• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat dağınıklığı

Deniz Merve

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2018
4
0
1
Dikkat dağınıklığım için 2 gün önce gittiğim psikiyatr uyku problemim yüzünden modiodal 100mg ilaç yazdı dikkatinide toplar dedi ilacı ilk gün almama rağmen faydasını gördüm ama dün ve bugün o kadar etkisini görmedim sanki siz kullandınız mı ya da kullanıyor musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim.

Ciddi bir ilişkim vardı 1 ay sonra sözlenecektik fakat olmadı çünkü erkek arkadaşımın bariz psikolojik sorunları vardı uzun incelemelerim sonucu ama bu durum benide yipratti gerçekten ve kpss ye daha Dabi çalışamaz oldum o yüzden son çare doktora gittim

Merhaba, benimde aşırı derecede dikkat dağınıklığım var. Üniversite zamanlarimda hocam dahi farkına varmıştı. Bu sene ailemin zoruyla doktora gittim ve bana ritalin ve lustral yazdı. Kesinlikle ilaç kullanan biri değilim. Verdiği ilaçları da kullanmadım,kullanmayı da düşünmüyorum. Fakat bana dediği şey şuydu; bu zihinle alakalı bir şey. Bir antibiyotik gibi değil yarım saat sonra fayda etsin. Düşünsel bir şey olduğu için uzun vadede etki edecektir. Sizde eğer ilaç tedavisi ile ilerlemeyi düşünüyorsanız ileri zamanlarda etkisini gösterebilir diye düşünüyorum. Geçmiş olsun,allah yardımcınız olsun.

Merhaba. Özel hayatımla ilgili sorunlar yaşıyorum Ve dikkatimi hicbirsey de toplayamiyorum doktora gittim uykum kaçın gündüzleri hem dikkatimide toplar diye ilaç verdi 1 hafta kullandım kötü etkiledi beni alışma sürecinde geri bıraktım çünkü bende kolay kolay ilaç taraftarı değilim

Back