dikişten anlayanlar yardııııııım

minikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
1.088
16
arkadaşlar yanları açık plaj pantolonu diken veya nasıl dikildiğini bilen var mı acil yardım gerekiyor

.........................................................

Son düzenleme:
bilmece sie arkasını öne göre biraz daha geniş kes sadece ağ kısmı ile iç kısmını dik yani yan tarafları dikme sonra giyerkende aşağıdan giycen ya beline iki taraftan ip yapcan önce öndeki ipi araya bağlıcan beline yani arkadakini alıp öne bağlıcan ipini bilmem anladınmı ama zor anlatılır bu yav

merak etme hülyalı anladım.biraz dikiş biliyorum ama emin olamamıştım.yardımın için sağol.

canım, didem arkadaşımızın bloğunda var böyle bir pantolon yapılışı bir bak istersen...ben yapmayı düşünüyorum, fırsat bulunca bir ara...
sayfanın altlarına doğru bak, senin tarif ettiğin pantolona benziyor...

http://hobbyknitting.blogspot.com/

arkadaşım tam aradığım şey bu.gerçekten çok teşekkürler.umarım başka arkadaşların da işine yarar

slm canım ben göremedim o blogda bilmece pantolon tarifinia.s.

Didem arkaşımızın blogundan alıntı yaptım. en kısa zamanda bende yapmayı düşünüyorum. :dance:

2ADET TÜLBENTİ ÜST ÜSTE KOYUYORUZ VE RESİMLERDEN BİRİNDE SİYAH BİR PARÇA VAR AYNI O BÜYÜKLÜKTE PARÇAYI KESEREK ÇIKARTIYORUZ.DAHA SONRA O KESİLEN YER VE BÜTÜN KENARLARI MAKNA DİKİŞİ İLE DİKİYORUZ.KESİLEN PARÇANIN TAM ALTINDAN YANİ DİĞER UÇTAN İKİ ELİNİZLE TUTUP YANLARA AÇINCA PANTALONUN HAZIR OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.BU ÇOKBASİT BİR YÖNTEM İSTERSENİZ ÖNCE 2 ADET KAĞITLA FALAN KESEREK DENEYİN.BU KADAR ANLATTIĞIMA BAKMAYIN KUMAŞLARI VEYA KAĞIDI ÜST ÜSTE KOYUNCA MUTLAKA ANLAYACAKSINIZ.BEL KISMINDAN KENDİNİZ KORDON YAPIP GEÇEİREBİLRİSİNİZ VEYA YANLARADAN KURDELE DİKEBİLİRSİNİZ.BU DETAYLAR SİZEKALMIŞ.
BEN MAYO ÜZERİNDE KULLANDIĞIM İÇİN YANLARI DA DİKMİYORUM AMA BİR YERE KADAR YANLARI DA DİKEBİLİRSİNİZ.SİZ BENCE PANTALONU ORTAYA ÇIKARTTIKTAN SONRA İSTEDİĞİNİZ UYGULAMAYI YAPABİLİRSİNİZ.UMARIM YARDIMCI OLABİLMİŞİMDİR.

ben kendi gelinliğimi dikmek istiyorum kalıp nasıl çıkarılır nasıl dilir bilen varsa bana yardımcı olsun lütven:)

kalıp nasıl çıkarılır bilmeden bunu yapamazsın arkadaşım. ama mutlaka yapmak istiyorsan burda dergileri yaz sayılarında gelinlik modelleri veriyor onlardan birini alıp kendi beden ölçülerine göre ucuz bir kumaşla deneme yapabilirsin.

Yaaaaa cıldırmak usereyım nolur bırı bana yassın makınem ıp topluyor dıkerken bır dıkıyorum arkası potbutun ıp oradabırıkıyor

ıplik otomatiğinden ipliğin metal kampanaların arasından geçtiğinden emin ol,ıplik gerginliğini artır,ıplik otomatiği kampanaları arasında ip ve iplik havlarını temizle.

size değişik bir örnekte ben verim;güzel bir eşarp alın onu üçgen katlayın.bükülü kısmın ortasından boyun oyuntusu kesin kollara düşen parçaları ellemeyin kollar geçecek şekılde mesafe bırakın alt kısmıda düz bir şekılde makınadan geçın.tülbentin kenarlarınıda ister iğne oyası yapın istersenizince püskül dikın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…