Canım başlığını Örgüdeki alt başlıktaki soru ve isteklerleriniz bölümüne açman gerekiyordu taşıyorum ordan takip edersin cevapları
Canım ben dikişsiz bebek hırkası örmüştümm .Şu şekilde anlatayım......Hırkanın alt lastik kısmından değilde ......Hırkaya yakandan başlayıp örüyorsunn yani 2 ön yaka ve arka yaka toplamı kadar ilmek atılıyor sonra .Şu şekilde yapmıştım yakaya ters örgü ile 2cm kadar lastik örmüştüm...Daha sonra örnekte kol yapılacak yerlerinde arttırmalar vardııı.Her sırada aşağıya doğru örerken arttırdım istenilen koltuk altına gelince şişimi ilmekten çıkardım ve ilmekleri bir ipe dizdim.Diğer koluda aynı şekilde şişten çıkarıp ilmekleri ipe dızdım.Sonra diğer kalan 2 ön ve arka ilmekleri ŞİŞİME geçirip aşağıya doğru örmeye devam ettim hırkanın boyu istenilen uzunluğuğa gelince hırkanın ucunda lastıgımıde örüp örgümü bitirdim.Sonraa Tek koldaki ilmkleri şişe dizip ipimi takıp kol boyunu istenilen uzunluğa kadar ördüm.Diğer koluda aynı şekildee.Sonraaa Hırkayı dikerken yan ve kol dikiş yerlerini birleştirip diktim.Yanı tek parca omuzdan dikişsiz şekilde oldu ..HEHE inşallah anlatabılmıımdır :)