- 25 Mart 2014
- 232
- 43
- 98
- Konu Sahibi Burcukrblt
Benlerini cerrahi yöntemle aldırıp dikiş artıranlar acil yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde aldırdınız ne kadar zamanda iz kayboldudikişli kaldırdım hic iz yok neredeyse, yuzumden aldirdim.
Ben varim hemde yuzumden aldirdim.sanirim iz kaldimi diye merak ediyorsun suan belli bile degil yaklasik 8 yil oluyor aldirali.Ozel de aldirdim dr patolojiye yollamadi (bir cok dr a gittim once hepsi aynisini soyledi zararsiz diyr)
Çok uzun zaman olmuş peki ne zaman belirsiz hale geldi kızarıklık falan ne zaman geçtiBen varim hemde yuzumden aldirdim.sanirim iz kaldimi diye merak ediyorsun suan belli bile degil yaklasik 8 yil oluyor aldirali.Ozel de aldirdim dr patolojiye yollamadi (bir cok dr a gittim once hepsi aynisini soyledi zararsiz diyr)
Tam hatirlamiyorum ama 1 yil icinde gecti sanirim.Ama dr bana dedi ki senin derin kaliteli iz kalmadi.Çok uzun zaman olmuş peki ne zaman belirsiz hale geldi kızarıklık falan ne zaman geçti
Ne zaman aldırdınız ne kadar zamanda belirsizleşti ve nerede aldırdınız çok soru sordum amaEstetik dikişle aldırdım cok hafif bi beyazlik var dikkatli bakan görür sadece
Mesaj attimNe zaman aldırdınız ne kadar zamanda belirsizleşti ve nerede aldırdınız çok soru sordum ama
devlet hastanesinde aldirdim izi tam hatırlamıyorum çok oldu ama bi aya baya bi azalma oldu yani zaten gün geçtikçe fark ediyordu azaldigiNerde aldırdınız ne kadar zamanda iz kayboldu