Yok canım ya ne bağırsak dökülmesi. Annen de amma laf bulmuş.Bilmiyorum annem bir dedi dikiş açılır bağırsakların dökülür diye sonra ben korktum saka yaptım saçmalama diyor ama korkunca çevirdi lafıVasfiyeteyzeniz Donya
O kadar kolay açılabilen bir şey değil. Bağırsakların da damarlarla vücuduna bağlı öyle lop diye yere dağılmaz.15 güne girdim doğum yapalı saatt 12 yi geçti çünkü. Sağ kasık tarafımda hafif kızarma acı vardı bugün kaynanam yemeğe çağırdı bizi ,bizim evimiz 4.katta in çık kaynanamlar da 4. katta ee oraya da in çık ettimi bilmem kaç basamak in çık ordada oturdum hep mecbur uzanamadim da.eve geldim uzandım ama sağıma dönerken fln sancim oluyor simdi kalkarken aynayla bakmaya çalıştım ora kabarmış gibi bagirsaklarim açılır da dökülür diye korkuyorum dalga geçecekler yazmasin.esime beni doktora acile götür diyorum annemle ikisi hiç ciddiye almıyor bebegimi alıyorum emzirmek için sağ koluma yatırıp emziriyorum oda süt gelmeyince çırpınıyor tekme atyor iyice açtı galiba dikis yerimi sezeryanli doğum yapan kadınlar söyleyin bir şey olurmu kafama taktım cok ?
Ben elimden gelse annemi 1 yaşına kadar tutarım bebek . Nasil gönderdin?Yok canım ya ne bağırsak dökülmesi. Annen de amma laf bulmuş.
Kontrolün var mı yakın zamanda. Ya da doktorunla iletişimin var mı ? İçin rahat etsin diye yarın sabah bir foto atabilirsin ama yarın sabaha bir şey kalmaz.
Ben 5. Gün annemi gönderip ev süpürmüştüm salak olduğumdan. Bana bişi olmadıysa sana hiiiiç bişi olmaz
Senide görcem sezeryan oldaAy Nur konu mu açtın
Bağırsakların dökülürse en kötü mumbar yaparsınız …
Normal doğum benimkisi yani inşallahSenide görcem sezeryan olda
İnşallah nasılsın peki kaçıncı haftaya girdin?Normal doğum benimkisi yani inşallah
Bazen senin dalga geçtiğini düşünüyordum ama şu an aynı eski sen gibiyim uyku yok diye ağlıyorum neredeyse 38+3 oldum nefes almak bile beni yoruyor, topaç gibi oldum Nurİnşallah nasılsın peki kaçıncı haftaya girdin?
Yaa ıyi olmuş diycem kusura bakma ama uyku konusunda benimle çok dalga geçiyor buradaki kadınlarda. Uykusuzluk çok kötü bide ben kafama takıyorum bütün gün.Bazen senin dalga geçtiğini düşünüyordum ama şu an aynı eski sen gibiyim uyku yok diye ağlıyorum neredeyse 38+3 oldum nefes almak bile beni yoruyor, topaç gibi oldum Nur
Şaka yapıyoruz be sende hemen triplenme artık birbirimizi biliyoruz aşağı yukarı…Yaa ıyi olmuş diycem kusura bakma ama uyku konusunda benimle çok dalga geçiyor buradaki kadınlarda. Uykusuzluk çok kötü bide ben kafama takıyorum bütün gün.
Bazen senin dalga geçtiğini düşünüyordum
Bence ciddiydibazen degil her zaman.