dikişler

smyeng

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
10
0
32
kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve bsey sormak istiyorm 28 gün önce normal doğum yaptım ve dikişlerm var 18. gun tek tek düşmeye başladı ipler şuan kalmadı ama en alt popoma yakın yerdeki dikişte biraz şişlik ve kanama var doktora gitmeye de korkuyorm ne yapabilirim başina gelen varmi yardim lütfen

İhmal etmeden gitmelisiniz.
Kanama olması dikişin zarar gördüğünü gösterir.
Daha fazla mağdur olmadan doktorunuza görünün.

daha önce iltihap olmuştu acil doktoru vardı bakmadı anbiyotik yazdı iltihap gecti simdi ama kanama dediğim peçeteye bulasacak kadar

daha önce iltihap olmuştu acil doktoru vardı bakmadı anbiyotik yazdı iltihap gecti simdi ama kanama dediğim peçeteye bulasacak kadar
Bu durum oldukça ciddi bir şey.
Nasıl acil doktoruna güvendiniz ki?
Ayrıca emzirmiyor ya da süt sağıp vermiyor musunuz hemen antibiyotik yazmış size?
Batikon ve çeşitli kremlerle atlatilabilirdi.
Doğumunuzu yapan doktora zaten 15. günde dikiş kontrolüne de gitmeniz lazımdı ama o da geçmiş.
İltihap kurumadıysa yayılma ve ilerleme riski var.
Hemen yarına randevu almalısınız bence.

batikon baştan beri kullaniyorm zaten hafta sonu kremde dikişleri açar ddi doktor bende anlamadim hiç

burasi küçük bi yer 15. gün kontrolu birak biz hastaneden çikarken bile kontrol yapmadi doktor benimde ilk doğumum bilmiyordum kontrol falan doktorda bsey söylemedi hemsire gelip reçete yazilmş verdi elimize oda antibiyotikdi zaten çkip geldik yani ben batikonu bile kendim alip kullandim

X