Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugün 26 günlük olduk ama dikişim açılmış ve 10gündür kabızlık sorunu yaşıyorum belkide dikişimin acısı olduğu için tuvaletimi yapamıyorum bu sorunla karşılaşan varmı önerileriniz neler acaba
bebeğin hayırlı olsun cnm
bence zaman geçirmeden dr.a gitmelisin
kayısı,incir,kuru üzümle bağırsaklarını yumuşatmalsıın
hem sütünede faydası olur
lohusalık zor geçiyor
basur yastığı kullanabilirsin dikişlerinle rahat oturabilmek için
geçmiş olsun
canım ben dikişimi zorlamamak için kayısı kompostosu içtim..bide 2-3 günde bir bekunis diye bir hap var ishal yapıyor dr vermişti onu içtim..dikişim iyileşene kadar içerim sabrederim dedim..çünkü gerçekten psikolojik bişey.dikişim acıyacak diye yapmıyoruz sonra kabız oluyoruz daha fena.
DUPHALAC diye bir şurup var canım yetişkin çocuk bile içebiliyor bunu ben özel hastanede doğum yaptım sezeryanla aynı sorun bende yaşadım dr bu şurupu verdide rahatladım 15 dk çözüyo şurup olayı..2 kez içsen yetio zaten
DUPHALAC diye bir şurup var canım yetişkin çocuk bile içebiliyor bunu ben özel hastanede doğum yaptım sezeryanla aynı sorun bende yaşadım dr bu şurupu verdide rahatladım 15 dk çözüyo şurup olayı..2 kez içsen yetio zaten
kızlar bugün 26 günlük olduk ama dikişim açılmış ve 10gündür kabızlık sorunu yaşıyorum belkide dikişimin acısı olduğu için tuvaletimi yapamıyorum bu sorunla karşılaşan varmı önerileriniz neler acaba
Öncelikle emin olmalısın dikişlerin gerçekten açılmış mı?Doktora git...
Kenarlardan özellikle sol kenardan benimde akıntım var gibiydi hafiften...
Açıldı dedim...
Doktor kontrol etti. Yok dedi açılma falan...
O normal bişey dedi..
Kabızlık sorunu hayatım boyunca yaşıyorum malesef..
Fitil var en kısa sürede etki eden...Doğal yollardan sinameki ve kaysı kompostosu var..
Senin için komposto daha uygun olur sanki...
çok teşekkür ederim hepinize kızlar en sonunda dayanamadım çıktım doktorada. normal doğumdu işte ilk günler dikişlerin korkusuna yapamıyordum şimdi de kabızlık yaşadım doktor açılma yok ama açılma noktasına gelmiş birtanesi dikişlerin dedi oda kabızlığından dolayı zorlamadan olabilir o canını yakıyo falan dedi işde ilaç verdi kullandım biraz rahatladım vallaha. birde bebeğimin doktoru bana kesinlikle kayısı yeme hoşafını bile içme gaz yapar eder demişti onun için kayısıda yemedim bu zamana kadar birde zeytın yağı falan içtim ama faydası olmamıştı allahtan doktorun ilacı işe yaradıda rahatladım
ben oldum olası kabızlık cekiyorum bide hamile kalınca iyice zorladı beni doktoruma sordum bekunis icebiblirsin hicbir zararı yok dedi bende onu iciyorum arada ama hep icmiyorum alıskanlık yapar belki diye. Ama bence süper bi ilac gün asırı bir tane icsen cok iyi olur