• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikis yerinden akınti!!

canım bilmiyoru mikrop kapmasın diye herhalde yabancı forumlardan da okudum herkesin doktoru 1 ay demiş. hatta bazıları 3 günde bir bu bantları değiştiriyolarmış. her doktorun uygulaması farklı. bu bantların orjinal sitesine gittim dikiş yerlerinde az iz kalmasını sağlar falan yazıyordu ismi de steri strip benimkilerin

O bantlar dikişin gerginliğini azaltıyormuş, böylece daha az iz kalıyormuş. Benim de 3 hafta kaldı şimdi çıkarıldı. Ama meme ucu kesisi olduğu için onlar çıkınca meme ucum sütyene değiyor, hassasiyet oluyor. Keşke çıkmasaydı.

O bantlar dikişin gerginliğini azaltıyormuş, böylece daha az iz kalıyormuş. Benim de 3 hafta kaldı şimdi çıkarıldı. Ama meme ucu kesisi olduğu için onlar çıkınca meme ucum sütyene değiyor, hassasiyet oluyor. Keşke çıkmasaydı.
Olea canim sen resim eklemeyi dusunuyormusun ?

Anladim canm. Benimkinin de bantlarini degisir muhtemelen. Tek sorunum doktorumun benden 1700 km uzakta olmasi :KK12:cok sık gidemiycem kontrollere
ben 15 gün kullandım bantları canım doktor kendisi çıkarttı izler için özel bir bant oldugunu söylemişti onun. normalde 1 ay tutuyorum ama hava sıcak o yuzden cıkartalım demişti çünkü diğer bantlar bana alerji yapmıştı. bant lekelerim geçmedi daha ne yazık ki.

ben de meme ucundan oldum senin bantlar meme ucunu kapatıyor muydu? benim sırf dikişi kapatıyo sütyene değiyo meme ucum :KK17:

Doktor dedi canım ama tekrar soracağım, kabuklar var çünkü haklısın.
Bir ay gectimi canim ameliyattan ?
Eger dr dediyse sorun yoktur
Ben meme ucum gorunuyor diye silikon bir cicekler satiliyorya uc icin onu koymustum butun gun cikarinca infeksiyon olmustu yara nefes alamadigi icin heralde bilmiyorum sonra kucuk bir delik acildi akinti oldu ve durdu batikon surunce bir kac gunde iyilesti sukur

Bir ay gectimi canim ameliyattan ?
Eger dr dediyse sorun yoktur
Ben meme ucum gorunuyor diye silikon bir cicekler satiliyorya uc icin onu koymustum butun gun cikarinca infeksiyon olmustu yara nefes alamadigi icin heralde bilmiyorum sonra kucuk bir delik acildi akinti oldu ve durdu batikon surunce bir kac gunde iyilesti sukur

Yok daha olmadı hala açık yaralarım var sorup yapıcam. Artık ne derse

Back
X