- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- Konu Sahibi beyazpapatya33
Kizlar acill yardim. 8 gun once Meme dik ve protz oldm sol meme ucundan damla seklinde (az) akintim oluyor boyle bisey yasayan ya da bir fikri olan var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bül dediğin nedirCanm cvp icin tsk ler. Bugun dr a gittim bül olusup patlamis ordan gelms akinti dikis yerinden degil sukur. Doktorum dren kullanmadi bu arada
Şu yanıklarda yaralarda olusan kucuk baloncuklar olur ya sivi dolu iste ona bül denir canımbül dediğin nedir
aman önemli bir şey olmasında ismini bilmiyor muşum meğer :)Şu yanıklarda yaralarda olusan kucuk baloncuklar olur ya sivi dolu iste ona bül denir canım
ben ikisini de 1 kutuyla bitirdim oda 5-6 gün giti zaten doktorum kas üstü taktığı için protezler ağrı yapmadı bende sadece müthiş bir ağırlık ve basınç hissi vardı göğsümde :) oda 7 günde hafifledi şuan 19. Günümdeyim ve protezleri unutmuş vaziyetteyim :) ama forumda okuduğum kadarıyla kas alti işlem geçiren arkadaşlarım en fazla 4 veya 5 gün zorlanmışlar. Hiç zorlanmayıp yardıma ihtiyaç duymayanlar ağrı kesici kullanmayanlar bile olmuş. Kişiden kişiye değişiyor...Ameliyattan sonra kac kutu antibiyotik kullandiniz kizlar? Ve kac gun agri kesici ictiniz?
ben 1 kutu kullandım canım. ama iz kremini hala kullanıyorum daha ilk tüp zaten 120 g. bitince almam.Ameliyattan sonra kac kutu antibiyotik kullandiniz kizlar? Ve kac gun agri kesici ictiniz?
Ben dual plane oldum ustelik diklestrmeyle sanirim kas alti ile agrisi ayni gibi.. cok bi agri yasamadim baski ve gerginlik uzannca kalkamamalar fln oldu. Bugun 10.gun cok cabuk yoruluyorum ayakta halen...
Bantlar ne kadar kaldi?yok bende ameliyattan bikaç gün sonra, sanırım bi hafta sonra, böyle pembe renkte akıntı olmuştu kan gibi. doktor normal demişti. bantları değiştirmiştim batikon sürüp. arada da sarı renkte oluyo ama çok nadir. bi ayım dolacak haftaya muayeneye gitçem :) bakalım doktor ne dicek
Bantlar ne kadar kaldi?
Niye ki oyle uzun?
canım bilmiyoru mikrop kapmasın diye herhalde yabancı forumlardan da okudum herkesin doktoru 1 ay demiş. hatta bazıları 3 günde bir bu bantları değiştiriyolarmış. her doktorun uygulaması farklı. bu bantların orjinal sitesine gittim dikiş yerlerinde az iz kalmasını sağlar falan yazıyordu ismi de steri strip benimkilerin