Dikis sikintisi

LEIDA

Defne ❤️ Demir
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2018
564
1.543
113
31
merhaba kizlar

Ben 6 gun once normal ve zor bir dogumla kizimi kucagima aldim. Cok dikisim oldu saatlerce kanamam durdurulmaya calisildi iki uc kere ustunden gectiler travma yapti resmen bende.

Sorunum su ki bulundugum sehir 40 45 derece ped kullanmak zorundayim. Normal ped denedim once ama su an tahris oldu iki dikisim. Iltihap filan yok cok temiz bakiyorum ama ped degdikce deliriyorum acidan.

Sizler ne kullandiniz ne onerirsiniz

Canım geçmiş olsun bebeğini de güle güle büyüt yüzeyi pamuklu pedlerden alsan sleepy nin gerçek pamuk yüzeyli pedi var yada tam pamuklu tülbent al 5 10 metre bi yıka beyaz sabunla ve ondan kesip kullansan olmaz mi acaba pansuman yaptırıyor musun dikkat ediyorsundur mutlaka da ben normal doğum hic yapmadım sezaryendi benimkiler tam bilemiyorum ordaki dikiş nasıl olur daha cok yatar pozisyonda yan dur bari canım

Canım ben depent kullandım çok rahat oluyo yine de duruşunu oturusunu ona göre ayarlamak zorundasın ben seni anlıyorum çünkü benim de çok dikişim vardı. Depentlerin bedenleri var ben biraz büyük almıştım ancak öyle rahat ettim ama tam bi rahatlık olmuyo iyileşene kadar. Doktorum antibiyorltikli krem vermişti onu sürdüm sadece . Allah kolaylık versin. Ben iki hafta sonra rahatlamıştım. Zaten 25. Gün dikislerim düşmeye başladı. Yengemde 20. Gün düşmeye başlamışlar. Yani herkesin ortalama iyileşme süreci farklı. Siz mümkün mertebe uzanın

Pedin üzerine gazlı bez koysanız.. ya da hç ped koymayıp gazlı bez kullansanız ?

ben direk gazlı bez kullanmistim sık sık değiştirdim. hava almasi lazım yaranin iyilesebilmesi için. doktorum ped kullandirmamisti

Bende normal doğum yapmıştım ve dikişlerim vardı ince beyaz tülbentleri temizce yıkayıp arasına kalın olacak şekilde pamuk koydum ve dikişlerim cok kısa sürede iyileşti doktor bana ped kullanma demişti zaten biraz zahmetli ama

Simdi aldim.gazli bez bakalim gazli bez pamuk deneyecegim tesekkurler guzel onerileriniz icin

Cok gecmis olsun ben de normal dogum yaptim ve dikis atildi...ben gazli bez altina pamuk koyup kullandim..en alta da ped yerlestirdim....ancak akintim azalinca tekrar ped kullanmaya basladim...simdi sanki yanmalarim oluyormus gibi hissediuorum 1 hafta oldu dogum yapali...o yuzden tekrar gazli bez altina pamuk en alta da ped koymayi dusunuyorum...bu arada dikislerimden birkaci tutmamis...kontrole gidexegim 2 hafta sonra...ins kapanmis olur yoksa tekrar dikis atilacakmis...cok tedirginim...

Simit şeklinde ortası boş oturma yastıkları var ondan al
Hemoroidi olanlar için satılıyo medikallerde
İlk 20 gün hep onda oturdum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…