Heves edip istersen yaparsın. Kolay bence ama yinede bir beceri istiyor. Yakası kolu bacağı nereyi nereyle birlestirmen gerektigini bilirsen olur heraldeHanımlar merhaba.
Bebeğim daha 15 aylık. İşe dönmeme en az 1.5 yıl daha var. Evden bi şeyler dikeceğim. Daha önce sadece elde dikiş dikmişliğim var. Düz singer dikiş makineleri var ya, küçük. Onunla basit düz dikimler yapabilir miyim alır almaz?
Bilgisi olan güzel hanımlar yazarsanız sevinirim
Umarım konum doğru yerdedir ama nereye açacağımı bilemedim
Heves edip istersen yaparsın. Kolay bence ama yinede bir beceri istiyor. Yakası kolu bacağı nereyi nereyle birlestirmen gerektigini bilirsen olur heralde
Ben dikiş makinesinin d sini bilmezken bir doğum günümde kendime dikiş makinesi hediye ettim nasıl kullanılacağını bir elbisenin nasıl dikilmesi gerektiğini temel beden kalıbının nasıl oluşturulacağını internetten video izleyerek öğrendim. Ve acemi işi ilk defa kendime elbise diktim inan bana o kadar mutlu eden başka az şey vardır beniHanımlar merhaba.
Bebeğim daha 15 aylık. İşe dönmeme en az 1.5 yıl daha var. Evden bi şeyler dikeceğim. Daha önce sadece elde dikiş dikmişliğim var. Düz singer dikiş makineleri var ya, küçük. Onunla basit düz dikimler yapabilir miyim alır almaz?
Onda bişey yok ya dikersin tabikiBenimki tamamen dümdüz dikiş olacakkeçeler oluyor ya onlardan dikicem
YouTube da videolar var bende izliyorum tavsiye ederim.Hanımlar merhaba.
YaaBen dikiş makinesinin d sini bilmezken bir doğum günümde kendime dikiş makinesi hediye ettim nasıl kullanılacağını bir elbisenin nasıl dikilmesi gerektiğini temel beden kalıbının nasıl oluşturulacağını internetten video izleyerek öğrendim. Ve acemi işi ilk defa kendime elbise diktim inan bana o kadar mutlu eden başka az şey vardır beniAma çocukla zor oluyor bazen bir kolu dikmek bile bir gününü çalabiliyor ve o sırada çocuğun anneeeeeeee diye feryat figan ederken sende iki derede bir arada kalabiliyorsun bunu belirtmek isterim Birde evinizde dikiş makinene ve malzemelerine özel bir alan oluşturup çocuğu oradan uzak tutmak tavsiyemdir Bence korkma istiyorsan gerçekten bir şeyler dikip, ortaya çıkarmak istiyorsan hiç durma.
Kendi kalıplarını ve genel bazı teknikler için: dikenbiriYaahala aklınızdaysa hangi kanalları izlediğinizi öğrenebilir miyim? Ben de öğrenmek istiyorum da evde annemin eski usul ayaklı dikiş makinesi var
Yani basit ama öncesinde öğrenmeniz lazım oturtmak için.Hanımlar merhaba.
Çoook teşekkürlerKendi kalıplarını ve genel bazı teknikler için: dikenbiri
Kalipsiz için: theblankk
Bunlara bakmanızı öneririm.
Singer'in küçük makineleri var ya onlardan düşünüyorum. İş görür umarım. Elde dikiş olandan değil minik dikiş makinesiGuzel makine alin kıytırik bişey almayin
Ben ilk olarak pratik olan kolay yapılabilen dikiş videolarını izledim. Özellikle öğrendiğim kanallar olmadı ilk aratıp yazdığım şey pratik elbise, pantolon dikimi olduYaahala aklınızdaysa hangi kanalları izlediğinizi öğrenebilir miyim? Ben de öğrenmek istiyorum da evde annemin eski usul ayaklı dikiş makinesi var
Hepsine bakıcam çok sağolun. Çok hevesim var kaçmazsa kesinlikle alıcam yeni tip çünkü ilik vs açılmıyor bu eski tiplerde. İlk çanta vs dikip bir alıştırmak istiyorum kendimi makineye bu yaz bakalım…Ben ilk olarak pratik olan kolay yapılabilen dikiş videolarını izledim. Özellikle öğrendiğim kanallar olmadı ilk aratıp yazdığım şey pratik elbise, pantolon dikimi olduAma Fatma nur tiryaki, Tuğba işler, göz nuru, zelişin dikiş odası gibi kanalları takipteyim ve oradan yapılacak bir çok şey var bence
Bence eski usulde öğrenin zaten yapmak isterseniz yeni nesil ev tipi dikiş makinelerinden de alırsınız eminim.