• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dİkili izmire taşınmak

asumanmasuman

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
9
0
1
38
merhaba izmir dikiliye taşınmamı gerekebilir ama oraya dair bildiğim şeyler çok sınırlı mesela jeotermal mi avantajlı klimalo ev mi faturaları nasıl gelir suyun jeotermalin klima çalışsa elektriğin? Sonra insanları nasıldır? Kadınlar neler yapar neresinde oturmak avantajlıdır? Hayat pahalımı yoksa ucuzmu? Çocuklar orada mutlu mu? Sıkılır mıyım yoksa eğlenceli olabilir mi? Kreşler kaç tl bakıcı ne kadar ister bulabilir miyim?

Öncelikle bir tatil beldesine taşınacaksınız. Yazın nüfus kış aylarına göre 5-6 katına çıkacak. Isınma durumunu, kışın nasıl olduğunu bilmiyorum pek ama yazın keyifli bir yer dikili.

Dikilide yaşayan tanıdıklarım var arada yazın gideriz yanlarına tek tavsiyem su depolu bi ev bul çünkü hergün istinasız sulat kesiliyo saatlerce. Yazın altyapısı kalabalığı kaldırmıyo malesef.

Yerinizde olmayi cok isterdim.
Yaz kis hayat var Dikilide.Diger sahil yerleri gibi degil.Imkanlar da gayet iyi.Bol bol cay bahceleri var ilkbaharlik :) Isinma konusunda klima yeterli olmayabilir.Yengemin ailesi temelli tasindi Dikiliye.Klimayla bas edemediler.Gerci yazlik evde kaliyorlar onlar.Soba kurdular.

Bergama’ya, akçaya, ayvalığa hatta izmire bile çok yakın olacaksınız. Gezmeyi seviyorsanız önümüz yaz çok keyifli vakit geçirirsiniz oralarda. Pahalı olduğunu sanmıyorum, yazın belki. Oda turistik yer olduğu için

Yerinizde olmayi cok isterdim.
Yaz kis hayat var Dikilide.Diger sahil yerleri gibi degil.Imkanlar da gayet iyi.Bol bol cay bahceleri var ilkbaharlik :) Isinma konusunda klima yeterli olmayabilir.Yengemin ailesi temelli tasindi Dikiliye.Klimayla bas edemediler.Gerci yazlik evde kaliyorlar onlar.Soba kurdular.
Soba işi zor ben yakmayı pek beceremem yeni bir yere alışmayı düşünmek bile heyecan verici ama yine de düşündüren böyle bir çok da konu var cevabınız için teşekkür ederim

Merhaba aradan uzun zaman geçmiş ama bu aralar bizde taşınma ve taşınmama arasındaki telaşe içerisindeyiz siz ne yaptınız taşındınız mi taşındıysanız memnun kaldınız mi çocuklarla okul durumu nasıl oldu hangi okul tercih edilmeli hangi mahalle kiralar nasıldır klima yeterlimidir cevap verirseniz çok çok sevinirim 😊😊

Back