bende de hem şişik oluştu hem 2 dikişim patladı..acısına dayanamadım doktora gittim, doktor daha estetik ve doğru kaynasın diye tekrar dikiş attı..yenilenen dikiş sonrası kendime çok dikkat ettim..her tuvalet sonrası alt duş aldım, batikonla sildim ve iyice kuruttum ve geçmesi çooook uzar derken 1 haftaya gayet rahattım..lohusalıkta yat diyenlere inat hiç kendime dikkat etmemiştim..dikişler tekrar atılınca hiç oturmadım hep yattım, hiç iş yapmadım..şimdi doğum yapan kim olursa ilk önerim 1-2 hafta lohusalıkta kendini yorma ve hep yat derim..bende bebeğim emmediği için kendimi çok yıpratmıştım, işten, misafirden değil yani..ama o acıdan sonra, sakinleşip herşeyi sakin ve rahat bir şekilde yapmaya çabaladım ve dediğim gibi 1 hafta içerisinde etkisinide gördüm..
çok geçmiş olsun ...buda geçecek..ama kendine bakman şart..
dikişlerin için doğum yaptığın doktora görünmeni tavsiye ederim, ama her doktor başka şeyi söylüyor kimi kendiliğinden kaynar diyor kimi daha estetik ve doğru kaynasın diye dikişleri tekrar atıyor..yalnız ben başka bir uzmana daha sorduğumda da doktor çok doğru yapmış dikişleri yenilemekle dedi..karar senin..
sevgiler..