• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikey süpürge

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
elektirkli süpürge olarak arnica bora yı alacam şuan evde var annemin kullanıyoruz çok iyi bir süpürge çekim gücü falan harika.

dikey süpürge olarak karar verebilmiş değilim. ama onuda arnica merlin alırım belki diyordum.

fakat bime gelecek olan şu ürün hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. sizce nasıldır ??

$img4006w.webp

$EE_850937.webp

ben de arnica merlinin bu modeli var
çekim gücü gayet iyi hepa filtreli dışarı toz kaçırma durumu yok
anlık kullanım için şarjlı süpürgelerden daha verimli
bime gelen markayı bilmem ama arnicanın fiyatı da bu civarlarda
en azından bilindik bir marka

Eki Görüntüle 587227

ben de arnica merlinin bu modeli var
çekim gücü gayet iyi hepa filtreli dışarı toz kaçırma durumu yok
anlık kullanım için şarjlı süpürgelerden daha verimli
bime gelen markayı bilmem ama arnicanın fiyatı da bu civarlarda
en azından bilindik bir marka

Hiç fiyat araştırması yapmadım aslında daha bi çıkıp sorsam çarşıya iyi olacak sanki.

Düğüne 9 ay var daha o yüzden elektronikleri garanti süresinden dolayı geç almayı düşünüyordum ama bimde görünce alsam mı acaba diye geçti içimden bi an :26:

Aslında dediğim gibi arnica borayı ve küçük olarak da arnica merlini almayı düşünüyordum :34:

Hiç fiyat araştırması yapmadım aslında daha bi çıkıp sorsam çarşıya iyi olacak sanki.

Düğüne 9 ay var daha o yüzden elektronikleri garanti süresinden dolayı geç almayı düşünüyordum ama bimde görünce alsam mı acaba diye geçti içimden bi an :26:

Aslında dediğim gibi arnica borayı ve küçük olarak da arnica merlini almayı düşünüyordum :34:

ben 60 lira gibi bir fiyata almıştım
normal su filtreli makinayı anlık çıkarmak işkence oluyor
bu her an elinin altında daha pratik bu anlamda ihtiyacını karşılar
ben öyle kullanıyorum
garantilerini de aldığın yerle anlaşırsan evlendikten sonra kaşeletebilirsin
ben öyle yaptım çeyiz için alıyorum evde boşu boşuna duracak garantisi dolacak
diye evlendikten sonra kaşe ve tarih attırdım tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerine
eğer hatrının geçtiği sürekli alış veriş yaptığın bir yer olursa kolaylık sağlarlar belki.

Son düzenleme:
garantilerini de aldığın yerle anlaşırsan evlendikten sonra kaşeletebilirsin
ben öyle yaptım çeyiz için alıyorum evde boşu boşuna duracak garantisi dolacak
diye evlendikten sonra kaşe ve tarih attırdım tüm beyaz eşya ve küçük ev aletlerine
eğer hatrının geçtiği sürekli alış veriş yaptığın bir yer olursa kolaylık sağlarlar belki.

fikrin için sağol evet böyle yaparlarsa çok iyi olur yaa benim için de çarşıya çıktığımda ilk işim araştırmak ve sormak olacak :1:
teşekkürler :31:

Back
X