mrb arkadaşlar bende pratik süpürgelerden almak istiyrm. fantomun p 1200 gördüm çokiyi çekiyor arkadaşta var. onu almak istedim fiyatıda mükemmel 50-55 ararsı. gittim almak için birde fantom p 1500 hamarat varmış 10 lira fazla oda iyi geldi ama sapları nasıl kırılma riski varmı merak ediyorum. bu siteden arnicanın ürünü ve arzumda tavsiye edilmiş ikiside fiyat olarak uygun görüntü olarak arnicanın sapı çok ince geldi bana.. bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorm. birde bugun arçelik s3641 baktım 160 civarımdaydı fiyatı. ama kalitesi ve çekim gücü sizce nasıl kullanan varmı...
Kesinlikle dikey elektrikli alın,şarjlı almayın derim.1,5 sene önce fakir şarjlı aldım çok güzel tamam ama zamanla şarjın içindeki kömür mü tam bilmiyorum ama bitiyor ve az çalışıyor ,dolasıyla memnun kalmıyorsun.
Sana yine aynı markanın yani Arnica Merlin Hepa Filtreli Dik Elektrikli Süpürge + Arnica PasPas Hediyeli tavsiye edebilirim,fiyatı çok uygun hemde 800 wat ve hepa filtreli,ben dün sipariş verdim bundan bekliyorum:)))
bende rowenta 24 v kablosusuz dik süpürge var,çok memnunum.emişi çok yüksek ve şarjlı olması çok işime yarıyor.
ya bende alıcam ama fakir ve bosch arasında kaldım yardımmmmmm
Bosch öneririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?