• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikey Gei Snav

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
bu bölüme dikey geçiş sınavıda eklensin istiyorum
hiç yok mu aramızda dgs girecek olan

bencede böyle bir başlık eklenmeli

bende dgs girdim kazanamadım 3 puanla kaldım çok çalışmıştım merak ettiginiz dgs ile ilgili yardım edebilirim

bende bu yıl giricem alttan dersim kalmaz ise inş kızlar bölümleriniz nedir?

ben geçen sene öylesine girdim bu sene çalışarak gireceğim inşallahh:)

Bende girmeyi düşünüyorum bu sene..Önceden mezun olduktan 5 yıl kadar sonra girebiliyordun fakat şimdi o sart kalkmıs 3 kere girme hakkı sartı da kalkmıs yani istediğin yıl mezun ol yinede girebiliyorsun..
Basvurular 11 mayıs da başlıyor...Ücreti konusunda bilgisi olan var mı acaba?
Birde en önemlisi şu,sınav soruları kolay oluyor fakat süreyi yetiştirmek cok zor,sınavı kazanan arkadaşlar varsa lütfen nasıl çalıştıklarını ve neler yaptıklarını anlatırsalar cok iyi olur..

ßen de gireceğim...........

evet ekLensin o da ßir sınav.............

bencede eklenmeli kızlar.Bende bu sene giriyorum.Bu arada hangi kitapları önerirsiniz? Ve çalışma tekniklerinizden bahsedin kızlar.

son 2 ay artık güvender i önerrim canım çok iyi bir kitap intibak yayınlarıda olabilir

bende bu sene ilk defa gireceğim mezun olalı 5 yıl oldu...
denemk için kendimi giriyorum bakalım hayırlısı

arkadaşlar ben de ilk defa gireceğim başvuru için ücreti yatırdıktan sonra yapacağımız işlemler nedir. okuldal transcirpt falan istenmiyor dimi onlar sonraki işlemler. dekontla başvuru merkezine gitmemiz yeterli olur dimi

ilk başvurularda transkript isteniyor...
diplomayı da okula onaylatacakmışız..

herkese başarılar ßen pek umutLu değiLimmmmm :(

Bende DGS ye başvurdum.İlk defa giriyorum tecrübeli olanlar neler tavsiye ederler acaba?Çıkmış soruların bulunduğu kitap vs var mı?Vardır da hangisi tavsiye edilir :-) CADIARZU

dün başvuru yaptım bende,dikey geçişle ilgili bilgimde yok,tecrübemde,

zormudur,yerleşme oranı nedir,bilmiyorum,bu konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Back