• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu dikey davlumbaz:)

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
98
Adana
merhaba arkadaşlar. ankastre set almak istiyorum. siyah cam dikey davlumbazlar hoşuma gitti. dikey davlumbazların çekim gücü iyi mi, bilginiz var mı? kullanan arkadaşlardan da olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

Memnun olan da var olmayan da,
çekiş gücünü siz seçmelisiniz ne kadar yükseğini seçerseniz o kadar iyi çeker..

Örneğin kardeşim Franke'nin yüksek çekişli dikey davlumbazını aldı ama memnun değil çünkü çıkış borusuyla,dışarıya bağlanan hattı uzun,
mutfaktaki ocak davlumbaz ve davlumbazın dışarıya verildiği baca ya da her neyse o noktanın uzakta olmaması gerekiyor..
Yani çıkış borusu ne kadar uzun o kadar kötü performans..

Ben memnunum çünkü davlumbazın hemen üstünden bacaya bağlı :34:

merhaba arkadaşlar. ankastre set almak istiyorum. siyah cam dikey davlumbazlar hoşuma gitti. dikey davlumbazların çekim gücü iyi mi, bilginiz var mı? kullanan arkadaşlardan da olumlu/olumsuz yorumları bekliyorum. lütfen yardımcı olur musunuz?

Bende arçekik dikey davlumbaz kullanıyorum bağlantısı direk duvar çıkışlı çekim gücünden ve sessizliğinden memnunum
Ama her yeri cam ola bir model seçmediğim için pişmanım
Filtre üstündeki dekor kapaklar döküm ve temizliği çok zor yağlı buhar lekesi çıkmıyor
Düşünüyorsanız eğer her yeri cam olan modellere bakın derim

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. bugün aldım ankastremi. davlumbaz, frankenin dikey davlumbazı. tamamı cam. Çekiş gücü 660. bacasız sistem olcak, bu nedenle dediğiniz problemler olmaz herhalde. Umarım memnun kalırım.

Back
X