• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikdörtgen oda :(

crimson

Dert etme, dua et...
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
1.565
0
116
Bursa
yenı aldıgımız evın oturma odası dıkdortgen, odada bekarlıgımdan kalma ıkı tane cekyatım var bır de aldıgmız tv unıtesı. yenılemek ıstıyorum fakat ne alsam ıyı durur bılemıyorum.köşe takımlarını begenıyorum ama dıkdortgen olmasından dolayı uygun durur mu kı :44:
benım gıbı dıkdortgen odası olan var mı?
fıkırlerınızı soyler mısınız, bana yardımcı olun :31:

yenı aldıgımız evın oturma odası dıkdortgen, odada bekarlıgımdan kalma ıkı tane cekyatım var bır de aldıgmız tv unıtesı. yenılemek ıstıyorum fakat ne alsam ıyı durur bılemıyorum.köşe takımlarını begenıyorum ama dıkdortgen olmasından dolayı uygun durur mu kı :44:
benım gıbı dıkdortgen odası olan var mı?
fıkırlerınızı soyler mısınız, bana yardımcı olun :31:

bence dikdörtgen odalara yemek masası ve 2 li koltuklar çk güzl durur neden uygun durur mu diye düşünüyorsunuz ki köşe takımları genelde kare evler için dizayn edilmiştir. odanın en ve boy ölçülerini yazarsanız dha iyi yardımcı oluruz . ayrıca köşe takımı öyle çok ta kullanışlı değil çünkü insanlar boncuk gibi dizliyorlar üstüne kmse konuşurken sohbet ederken birbrinin yüzünü göremıyor ayrıca tam köşe kısmına oturamıyor insan orası hep boş kalıyor yanı 2 tane kanepe olsa karşılıklı ondan dha hayırlı olucak yanı.. koltuk takımı ya da karşılıklı iki tane kanepe gibisi var mı ya ;)

bence dikdörtgen odalara yemek masası ve 2 li koltuklar çk güzl durur neden uygun durur mu diye düşünüyorsunuz ki köşe takımları genelde kare evler için dizayn edilmiştir. odanın en ve boy ölçülerini yazarsanız dha iyi yardımcı oluruz . ayrıca köşe takımı öyle çok ta kullanışlı değil çünkü insanlar boncuk gibi dizliyorlar üstüne kmse konuşurken sohbet ederken birbrinin yüzünü göremıyor ayrıca tam köşe kısmına oturamıyor insan orası hep boş kalıyor yanı 2 tane kanepe olsa karşılıklı ondan dha hayırlı olucak yanı.. koltuk takımı ya da karşılıklı iki tane kanepe gibisi var mı ya ;)

Odanın eni 3,15 boyu 5,85 m. İnce uzun yanı. ıkı kanepe karsılıklı koyulunca etraf bomboş kalıyor. Köşe takımı evet ıyı durmayabılır.bı köşeye koyulacak ve dıger yerler acıkta kalacak:31:

sizim mesajınızı görünce keşke fotoğraf makinem olsaydı diye hayıflandım.şöyleki benim oturma odamda aynı tarif ettiğiniz gibi ...ben kısa kenarın birine iki berjer koydum küçük ve kibarlar ama.diğer kısa kenara tv sehbasını koydum.iki uzun kenarlara karşılıklı iki tane üçlü kanepe koydum.ortası dar olmadı benim kanepelerim dediğim gibi ince hatlı.ya da bir uzun kenara bir kısa kenara olmak üzere L şeklinde iki kanepe koyabilirsin boşluklarada lambader yada ayaklı büyük vazolar koyabilirsin.arkadaşın dediği gibi köşe koltuklar hiç kullanışlı değil bence

sizim mesajınızı görünce keşke fotoğraf makinem olsaydı diye hayıflandım.şöyleki benim oturma odamda aynı tarif ettiğiniz gibi ...ben kısa kenarın birine iki berjer koydum küçük ve kibarlar ama.diğer kısa kenara tv sehbasını koydum.iki uzun kenarlara karşılıklı iki tane üçlü kanepe koydum.ortası dar olmadı benim kanepelerim dediğim gibi ince hatlı.ya da bir uzun kenara bir kısa kenara olmak üzere L şeklinde iki kanepe koyabilirsin boşluklarada lambader yada ayaklı büyük vazolar koyabilirsin.arkadaşın dediği gibi köşe koltuklar hiç kullanışlı değil bence
zaten karsılıklı koydugum zaman kanapeler guzel durmuyor, ikisini L biçiminde koymak zorunda kaldım. berjer almayı dusundum ama esım de berjer sevmıyor. bırde koltuklara uyacak mı dıye tereddut ettım.
Ama masraf yapmamak ıcın en ıdealı sanırım 2 berjerle doldurmak odayı :44:

benimde odam dikdörtgen malesef:(
en 2.65 boy 5.00
koltuklarımı karşılıklı koyunca alan daralıyordu ve mecburen L şeklinde sıralamıştım
koltuk almaya karar verdik ve aklım hep köşe koltuklarda bu odaya en uygunu bu olucak çünkü
istikbalde moderno uzun köşeyi beğendim yanına tekli yada puf gayet rahat olucak
eğer değiştirme gibi bir düşünceniz varsa köşe bakın derim
birde markasını hatırlayamadım ama özel köşe koltuk yapan yerler var isteğin ölçülere kadar uzatabiliyorlar
bu ölçülerdeki odalara çok seçenek yok
arkadaşlar misafir geldiğinde misafir odasına alıyoruz zaten
kullanılmıyor dediğiniz köşe kısmında da uzanmak harika oluyor:)

Son düzenleme:
Back
X