Dik durma problemi

ImTheDevil

I’m a devil of my world
Pro Üye
28 Şubat 2017
9.005
26.071
548
31
Türkiye
Akadaşlar aranızda böyle bir sorunu olup aşabilen var mı sanırım yıllardır bu şekildeyim yeni yeni fark ediyorum bir çok şey araştırdım dik duruş korseleri spor vs tecrübe edip sonuç aldığınız bir yöntem var mı not olarak ekleyeyim şu an çok yoğundan da öte iş hayatım var sürekli oturarak çalışıyorum hem kendi işimi yapıyorum hemde bir arkadaşıma bir iş için yardımcı oluyorum yani kendime ayırdığım vakit çok ama çok az yüzme kursuna ya da spora gideyim dedim ama inanın kimi zaman uyumak için bile zamanım olmuyor gün içinde ne yapabilirim bu şartları göz önünde bulundurarak bana tavsiye verir misiniz ?

Ayni sorun bendede var ilk okuldan beri acikcasi hicbisey denemedim annem sopa ile spor yap der hep yapmam sirtina koyup ordaki kaslari guclendirmek gerek

evde cok fazla ayna olursa insan kendini daha cok duzeltme sansi biliyor.
omuz askisi aldim ama rahat edemedigimden kullanmadim

evde cok fazla ayna olursa insan kendini daha cok duzeltme sansi biliyor.
omuz askisi aldim ama rahat edemedigimden kullanmadim
İnanın bana döndüğüm yerde ya ayna ya da cam var zaten bu şekilde fark ettim bunca zaman nasıl böyle yürümüşüm kimse uyarmamış hayretler içerisindeyim

Duvar Şınavı(Wall Push Up) antrenmanına bir bakın. Is ortamında gün içinde lavaboya bile gittiğinizde yapabileceğiniz sırt kaslarına inanılmaz iyi gelen ve hatta beni agrilarimdan kurtaran egzersizlerden biri. Duruşunuzu düzeltmeye yardımı olacağını düşünüyorum

Baktım hepsine ama bir faydası olur mu tereddütteyim
Düzenli yaparsanız olur inşallah. Ben size bir öneride bulunayım. Duvara sırtınızı yaslayin, omuzlarinizi da duvara degdirmeye çalışın dikkat edin kendinizi sakatlamayin ama. Bu duruşu korumaya çalışın, gün içinde tekrarlayın aynı şeyi, inşallah düzelir.

Teşekkürler

Canım birde o bazılarında göğüs buyuklugundende kaynaklı oluyor ..Benim göğüslerim büyük olduğu için aynı sorunu yasiorum.

Benim ergenlikten kalma bir.problem hızla uzama olunca böyle oldu.şuan durmaya çalışıyorum ama sanki anormal olan öyle durmakmis gibi duramıyorum.hele çocuk olunca emzirmeyle iyice çoktum.gerçekten arka dan foto çekince görüyorum kendimi ne kadar cirkinmis diyorum

Sırt güçlendirme egzersizleri yapmak lazım. Ama sırt vücudun en güçsüz yerlerinden biri olduğu için çok fazla emek istiyor. En az 1 yıl uğraşmak lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…