Dijital baskül önerisi olan var mı?

minnos81

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
284
342
303
Sakarya
Kızlar dijital baskül almak istiyorum ama markasına bir türlü karar veremedim.önerebileceğiniz bir marka var mı?

Benim eski tartıyı çocuk kırınca, yeni almak durumunda kaldım ve biraz araştırdım, şu an gayet memnun kullanıyorum.
Vücut analizi de yapıyor "Fakir Hercules Hafızalı Vücut Analiz Baskül" diye aratınca çıkar, özelliklerini inceleyebilirsiniz, fiyatı da özelliklerine göre oldukça makul.

Ya ben Tefal aldım rejime başlayınca, evin her köşesinde farklı çıkarıyor hem de gram farkı değil baya baya kilo farkı.. canı istiyor err veriyor, canı istiyor göstermiyor.. yani Tefal alma derim..

Aman altı üstü bir tartı birşey al gitsin

arzum aldim. 4 yildir gayet memnunum. cam baskullerden. kirilmadi ve dogru tartiyor.

Ben de bu konuyu merak ediyordum aslında.dijital olan mı yoksa ibreli olan mı daha doğru sonuç gösteriyor.

Kesinlikle digital tartı derim. Ben şu modeli kullanıyorum. Migros ta fiyatı 99 TL şu an. Kaçırmayın ☺
......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…