Bende duymustum bu sistemi cok guzel gelmisti de sormayi unuttum ölüm halinde cocuga bir miktar toplu para ve aylik belli bir miktar para vriliyor peki ölüm olmadi bu sure zarfinda o yatirdigimiz para ne olacak.Bankaların büyüyen çocuk diye bir sigortası var, 0-17 yaş arası çocuklara yapılabiliyor. Sanırım 8 ile 25 yıl arası kaç yıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz. Allah göstermesin bir ölüm halinde sizin belirlediğiniz yıl kadar ödemeyi banka tamamlıyor hedeflediğini birikimi ve ekstra bir parayı veriyor çocuğa. Bana bankadan görevli önermişti, para değer kaybemesin dersek aylık ödemeyi dolar olarak falan da yapabiliyormuşuz.
İsterseniz bir araştırın.
Anadolu hayatta ve allianz da bahsettiiginiz gibi buldum. Defalarca bilgi almak icin aradim ve basvuru yaptim ancak ne arayan var ne soranBankaların büyüyen çocuk diye bir sigortası var, 0-17 yaş arası çocuklara yapılabiliyor. Sanırım 8 ile 25 yıl arası kaç yıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz. Allah göstermesin bir ölüm halinde sizin belirlediğiniz yıl kadar ödemeyi banka tamamlıyor hedeflediğini birikimi ve ekstra bir parayı veriyor çocuğa. Bana bankadan görevli önermişti, para değer kaybemesin dersek aylık ödemeyi dolar olarak falan da yapabiliyormuşuz.
İsterseniz bir araştırın.
faiziyle birlikte toplu parayı başta belirlediğin yıl sonunda alıyorsun . O yüzden bana hesabı dolar yada euro yaparsan hem dolar euro değer kaybetmez hem de faizi oluyor , tl ye göre çık daha karlı olur demişlerdi.Bende duymustum bu sistemi cok guzel gelmisti de sormayi unuttum ölüm halinde cocuga bir miktar toplu para ve aylik belli bir miktar para vriliyor peki ölüm olmadi bu sure zarfinda o yatirdigimiz para ne olacak.
Aa çok ilginç, hemen dönüyorlar aslında. Yolunuz düşerse bi bankaya uğrayıp sorunAnadolu hayatta ve allianz da bahsettiiginiz gibi buldum. Defalarca bilgi almak icin aradim ve basvuru yaptim ancak ne arayan var ne soran
Cok iyi ozaman ben en kisa zamanda degerlendirecegim...faiziyle birlikte toplu parayı başta belirlediğin yıl sonunda alıyorsun . O yüzden bana hesabı dolar yada euro yaparsan hem dolar euro değer kaybetmez hem de faizi oluyor , tl ye göre çık daha karlı olur demişlerdi.