Dijital bankacilik ve cocuk icin birikim hesabi

browni__

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
354
391
Merhaba arkadaşlar
Enpara kullaniyorum çok memnunum ancak gr altin almaya çalışırken cok fark oluyor kar etmeyi geçtim 2 kez zarar ettim mecburen bozdurdugumda.
Kuveyt türk te makas aralığı cok az ordan altin hesabi açtım ama o bankaya hiç güvenesim gelmedi 🙈😂
Diger konu bir vadeli hesap acmak istiyorum cocugum için. Aylik 100 150 lira atacagm bir hesap olsun küçük küçük biriktireyim istiyorum. Kendi kumbarasi var doldukça çıkanlardan altin aliyorum simdi altin cok yuksek alamıyorum. Hesaba yatirmak istedim onun adina.
Öneriniz var mi?

Ben maaş hesabımın olduğu bankadan ayda 1 gr alıyorum bebeğime. Büyüyene kadar hiç dokunmamak hedefim.

Ben calismiyorum bir maas hesabim yok 😊😕
Enpara da vadesiz hesaptan ayri bir birikim hesabi actim ama harcaniyor birikmiyor 🙈

Bankaların büyüyen çocuk diye bir sigortası var, 0-17 yaş arası çocuklara yapılabiliyor. Sanırım 8 ile 25 yıl arası kaç yıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz. Allah göstermesin bir ölüm halinde sizin belirlediğiniz yıl kadar ödemeyi banka tamamlıyor hedeflediğini birikimi ve ekstra bir parayı veriyor çocuğa. Bana bankadan görevli önermişti, para değer kaybemesin dersek aylık ödemeyi dolar olarak falan da yapabiliyormuşuz.
İsterseniz bir araştırın.

Bankaların büyüyen çocuk diye bir sigortası var, 0-17 yaş arası çocuklara yapılabiliyor. Sanırım 8 ile 25 yıl arası kaç yıl ödeyeceğinizi siz seçiyorsunuz. Allah göstermesin bir ölüm halinde sizin belirlediğiniz yıl kadar ödemeyi banka tamamlıyor hedeflediğini birikimi ve ekstra bir parayı veriyor çocuğa. Bana bankadan görevli önermişti, para değer kaybemesin dersek aylık ödemeyi dolar olarak falan da yapabiliyormuşuz.
Bende duymustum bu sistemi cok guzel gelmisti de sormayi unuttum ölüm halinde cocuga bir miktar toplu para ve aylik belli bir miktar para vriliyor peki ölüm olmadi bu sure zarfinda o yatirdigimiz para ne olacak.

Anadolu hayatta ve allianz da bahsettiiginiz gibi buldum. Defalarca bilgi almak icin aradim ve basvuru yaptim ancak ne arayan var ne soran🤦🏻‍♀️

Bende duymustum bu sistemi cok guzel gelmisti de sormayi unuttum ölüm halinde cocuga bir miktar toplu para ve aylik belli bir miktar para vriliyor peki ölüm olmadi bu sure zarfinda o yatirdigimiz para ne olacak.
faiziyle birlikte toplu parayı başta belirlediğin yıl sonunda alıyorsun . O yüzden bana hesabı dolar yada euro yaparsan hem dolar euro değer kaybetmez hem de faizi oluyor , tl ye göre çık daha karlı olur demişlerdi.

X