Dıgumdan sonra kılo veren anneler

Doğumdan sonra kılonuzu hızlı verebıldınızmı?

• Hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1

yorgun anne ve bebekleri

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
65
35
22
Ben şuan 32 haftalık hamıleyım. Yaklasık 26 kılo aldım. İnsanların bana bakıslarından rahatsız oluyorum. Aynaya bakamıyorum. Kılo almamın sebebi sıgarayı bırakmam oldu. İnsan içine çıkmak ıstemıyorum. Hıc bır elbısem olmuyor. Hamılelıgınde çok kılo alan oldumu sonra nasıl verdınız. Lütfen bana bı umut olun.normalde kılolu degildim 57 kg ile hamile kadım. O yüzden kılo bana çok zor geliyor . Kendımı kkaldıramıyorum.

Ben de 20 kilo almıştım. 1 hafta sonrasında 12 kilosu gitmişti bile. Ki benim kızım 2.5 kilo doğdu. Ona rağmen gitti yani. Hiç üzülme
Sabr edemiyorum . Hemen dıyete başlamak ıstıyorum ama bu halımlede yapamıyorum. Sinirim çok bozuluyor. Hem esımkn bakışları da beni deli ediyor.

Ben şuan 32 haftalık hamıleyım. Yaklasık 26 kılo aldım. İnsanların bana bakıslarından rahatsız oluyorum. Aynaya bakamıyorum. Kılo almamın sebebi sıgarayı bırakmam oldu. İnsan içine çıkmak ıstemıyorum. Hıc bır elbısem olmuyor. Hamılelıgınde çok kılo alan oldumu sonra nasıl verdınız. Lütfen bana bı umut olun.normalde kılolu degildim 57 kg ile hamile kadım. O yüzden kılo bana çok zor geliyor . Kendımı kkaldıramıyorum.
Total olarak bakılınca evet kilo almışsınız ama toplama bakınca çok aşırı bir kilo değil. Doğum yaptıktan sonra zaten en az 5/6 kilo kendiliğinden gidecek. Emzirme süreci vs derken eğer yemeniz içmenize dikkat edersiniz ve her gün yürüyüş yaparsanız çok rahat kilo verirsiniz. Emzirirken zaten çok kalori yakılıyor

Gebe diyetisyenleri var hem hamilelikte destek veriyor bebeği beslerken anneye kilo aldırmıyor isterseniz öyle bir destekte alabilirsiniz şimdiden sonra kilo alımınızı durdurursunuz. Emzirme sürecinde de yeme düzeninizi ona göre düzenlerler hızlı bir şekilde zayıflarsınız

Bebeğim 9 aylık bereketi kaçmasın diye tartilmadim ama 30 kilo almisimdir 😂 doğumdan sonra pat diye de gitmedi zaten önce biraz diyetisyenle verdim üç hanelerden indim ara ara diyet gruplarına girdim aralıklı oruç yaptım kendimi yormadan devam ediyorum 20 kilodan fazla verdim daha da devam inşallah

Valla verilmeyecek bir kiloda değilsin zayıf hamile kalmışsın zaten doğumdan sonra bol su içer yemeğe dikkat eder bol bol yürüyüş yaparsan bebiş uyurken çok güzel verirsin bence :KK200:

Bebeğim 9 aylık bereketi kaçmasın diye tartilmadim ama 30 kilo almisimdir 😂 doğumdan sonra pat diye de gitmedi zaten önce biraz diyetisyenle verdim üç hanelerden indim ara ara diyet gruplarına girdim aralıklı oruç yaptım kendimi yormadan devam ediyorum 20 kilodan fazla verdim daha da devam inşallah
Bende artık doğana kadar. Tartılmayacagım. Doğumdan sonra artık yavaş yavaş verecegım. İnşallah. 7 hafta kaldı. İlk dogumumda 78.den 57 indim 6 ayda tekrar hamile kaldım.

Bende 18 kilo almistiM ustune bi de emzirirkende almistim bebegim cok gazliydi o stresle surekli yemistim , simdi bebegim 7 aylik hepsini verdim takilmayin hamilelik kilousu hemen veriliyor

Bende 18 kilo almistiM ustune bi de emzirirkende almistim bebegim cok gazliydi o stresle surekli yemistim , simdi bebegim 7 aylik hepsini verdim takilmayin hamilelik kilousu hemen
İnşAllah ben kılodan falan değil insanların bakıslarından yorulduğu m için. Vermek istiyorum. Beni gorduklerınde sok gıbı bakıyorlar. Kendımı suç işlemiş gibi hissedıyorum. Genelde zayıf halımle gördüklerı için. Çünkü ilk oğlumla baya vermıstım. Artık verme dıyorlardı.
w

X