• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

digital fotoğraf makinesi tavsiyesi

poyrazya

Kocasının Bebeği
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
463
Puanlar
323
Yer
İstanbul
merhaba arkadaşlar. yeni makine almak istiyorum. eskisi samsung un pilli bir modeliydi fakat çok fazla pil tkettiği için şimdi şarjlı almak istiyorum. önericeğiniz bir marka veya model var mı ? fiyat aralığı 300- 350 civarı dşünüyorum

canım bence sony al. bende dsc w310 var. 12.1 megapiksel. ama alırsan dsc w320 yi al o 14.1 megapiksel. fiyatı 339 tl

sana kesınlıkle canon onerırım sony daha cok kamerasında basarılı hem kullandıgım hemde bu urunlerın satıs yerınde calısıyorum arkadaslar denemeler yapıyolar makınalarla canon cok basarılı ozellıklede a serısı netden fıyatlarına bakabılırsın

canım bence sony al. bende dsc w310 var. 12.1 megapiksel. ama alırsan dsc w320 yi al o 14.1 megapiksel. fiyatı 339 tl

sana kesınlıkle canon onerırım sony daha cok kamerasında basarılı hem kullandıgım hemde bu urunlerın satıs yerınde calısıyorum arkadaslar denemeler yapıyolar makınalarla canon cok basarılı ozellıklede a serısı netden fıyatlarına bakabılırsın

çok teşekkür ederim arkadaşlar tavsiyelerinizi bir yere not aldım

BİM'e bu cuma Nikon dijital foto.mak.geliyor çok uygun fiyata. Bakmaya değer. Fujifilm'in de harika modelleri var yarı profesyonel olarak geçen, 350-400 tlye en yenilerin birkaç alt modeli vardır sanıyorum.

BİM'e bu cuma Nikon dijital foto.mak.geliyor çok uygun fiyata. Bakmaya değer. Fujifilm'in de harika modelleri var yarı profesyonel olarak geçen, 350-400 tlye en yenilerin birkaç alt modeli vardır sanıyorum.

arkadaşlar hepinizew teşekkür ederim. sonunda kararımı verdim ve fujifilm aldım. 329 tl. bu arada bime nikon gelecek demişsinzi onu da inceledim fakat pilli o. ben şarjlı aldım. bu arada siz siz olun sakın fiyatına aldanıp pilli makine almayın. pil dayandıramazsınız. umarım memnun kalırım aldığım üründen

Güle güle kullanın, fujifilm kalitelidir. Benim de fuji'm var yarı profeyonel olarak geçiyor ama pilli, 4 adet pille çalışıyor. Optik zoom yapma özelliği muhteşem, diğer birçok özelliği de. Ben şarjlı pil kullanıyorum kalitelilerinden, sürekli çekim yaptığımda rahat 1 hafta dayanıyor.

Güle güle kullanın, fujifilm kalitelidir. Benim de fuji'm var yarı profeyonel olarak geçiyor ama pilli, 4 adet pille çalışıyor. Optik zoom yapma özelliği muhteşem, diğer birçok özelliği de. Ben şarjlı pil kullanıyorum kalitelilerinden, sürekli çekim yaptığımda rahat 1 hafta dayanıyor.

sizinde memnun olmanıza sevindim fujifilmden arkadaşım.makinenin özellikleri çok hoşuma gitti.12 megapiksel, panoromik çekim özelliği mevcut birde gece modunu, flaş modunu falan kendisi ayarlıyor. bizim bişey yapmamıza gerek kalmıyor. çekim kalitesini de beğendim.bu fiyata alınacak en iyi makina bence. umarım doğru bir seçim yapmışımdır

Modelini yazabilir misiniz? Merak ettim fiyatı çok uygunmuş. Benimkinin modeli S5800, 3-4 yıldır kullanıyorum. Google'a yazarsanız çıkıyor özellikler.

Back