Diğer insanlardan farklıyım...

Sanirim bu şekilde mutlu olmaktan baska carem yok. Gözdeki hastalıkları iyiyleştiren bir dua varmış onu okumaya başladım. Bakalım Allah büyüktür.

Çok teşekkür ederim. Sağlık gerçekten çok önemli. Hem beden hem ruh sağlığı. Ve benim psikolojim bozuldu artık. Gerçekten Allah kimseye böyle dertler vermesin.Yorumunuz yardımınız için hepinize teşekkür ederim.

Sanirim bu şekilde mutlu olmaktan baska carem yok. Gözdeki hastalıkları iyiyleştiren bir dua varmış onu okumaya başladım. Bakalım Allah büyüktür.
Allah herzaman büyük cnm sen oku duanı sen iyi olmaya çalış nasılsak o durumu kabul etmek zorundayız zor olsada

Canim kardesim diye baslamak istiyorum cunku daha miniciksin.. Doktora gitmeni tavsiye ediyorum,belki bi sekilde tedavi yöntemi ameliyat vs bulunur.En kotu bu sekilde devam edilcek deseler bile bunu sen doktordan duyarsin.Allah baska dert vermesin ablacim.Ozguven eksikliginde var biraz,kendine guven.Eminim ki cok cok guzelsin!

Durumundan utanmana hiç gerek yok bence, zaten çevrendeki insanlar da eğer aklı başında, mantıklı düşünen insanlarsa bunun dalga geçilecek bir durum olmadığının da farkındalardır yani insanların gözlerine bakamamana, sosyalleşememene de gerek yok çünkü herkesin başına gelebilecek bir şey önce sosyal fobini yenmeye çalış, durumunun utanılacak ve anormal bir şey olmadığının farkına var ve tedavisi varsa uygun tedavi yöntemleri aramaya bak lütfen kendini bu kadar üzme

Kucukken düşmüşüm burnum kirilmis ama annemler anlamamis.biraz buyuyunce burnumun yamuk oldugunu farketmisler ama tabi is isten gecmis.senin yaslarindayken acayip takinti yapmistim hatta ayna karsisina gecip elimle burnumu saga yatirip duz oldugunu hayal ederdim.bi cok kez burnumun neden boyle oldugu soruldu ama cevaplardan hep kactim.senn yapicagin tek sey kendinle barisik yasaman.eminim ki bi caresi vardir.baska insanlarinda problemleri var tek sen degilsin. Ama sunu unutma ne kadar dalga gecselerde hic bi insan senden ustun degil.ben şöyle yaptim ve işe yaradı.o kimki benden üstün mu diye diye kendi öz guvenimi kazandim.bence denemelisin hic bisey kaybetmezsin. Bitanesin sen unutma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…