• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diğer insanlardan farklıyım...

yorumlari okudum gercektende dalga gecenler nasil bi dunyadan geliyo kendilerini ne saniyolar onlarda insan sonucta bende anlamiyorum herkesin ayri bir derdi sıkintisi var bende okuldayken utangac oldugum icin bazi arkadaslargulerdi universitefe erkekler gulerdi ne var utangacsamboyle ola ola kendimi yetersiz hissetmeye basladim hamd olsun bi saglik sorinum yok ama bi yetersizlik hissi kendimi mahvettim stres yapa yapaonemli olan aslinda senin kendini nas gordugun soylendigi kadar kolay degil ama oyle bende beynime bi turlu soz geciremedim ama kimseyi takmamak gerekiyo sen kendini sev ahlaki guzel bir insan olmaya calis as kalite burda ve oylw insanlarada sadece gulup gec onlar kendinden utansin
Sanirim bu şekilde mutlu olmaktan baska carem yok. Gözdeki hastalıkları iyiyleştiren bir dua varmış onu okumaya başladım. Bakalım Allah büyüktür.

etkilenmen çok normal inan...bizlerde insanlar yüzünden birçok şeyden etkileniyor,üzülüyor,kendimize olan güvenimizi kaybedip içimize kapanıyoruz.onlar ise karşısındaki insana ne yaptıklarının farkında bile olmuyorlar.sen kendi hayatını yılmadan inşa et,göreceksin ki onlar sana gıptayla bakacaklar.bunları sırf laf olsun diye de söylemiyorum bunlar gerçekler ve sen kendi ayaklarının üstünde durduğun zaman senin için bir şeyler daha kolay olacak inan.daha çok gençsin inşallah önünde uzun ve güzel yılların olacak.hiç bir şey seni yıldırmasın ve güçlendirsin inşallah.ben 30 yaşına geldim ve inan o kadar çok şey görüp yaşadım ki,zaman zaman bir çıkış yolu bulamayıp çok bunalıma girdim.ama hiç bir umutsuzlukta sonsuza kadar sürmüyor.sen kendi ayaklarının üzerinde durana kadar çalış sonrası gelir emin ol.
Çok teşekkür ederim. Sağlık gerçekten çok önemli. Hem beden hem ruh sağlığı. Ve benim psikolojim bozuldu artık. Gerçekten Allah kimseye böyle dertler vermesin.Yorumunuz yardımınız için hepinize teşekkür ederim.

Sanirim bu şekilde mutlu olmaktan baska carem yok. Gözdeki hastalıkları iyiyleştiren bir dua varmış onu okumaya başladım. Bakalım Allah büyüktür.
Allah herzaman büyük cnm sen oku duanı sen iyi olmaya çalış nasılsak o durumu kabul etmek zorundayız zor olsada

Canim kardesim diye baslamak istiyorum cunku daha miniciksin.. Doktora gitmeni tavsiye ediyorum,belki bi sekilde tedavi yöntemi ameliyat vs bulunur.En kotu bu sekilde devam edilcek deseler bile bunu sen doktordan duyarsin.Allah baska dert vermesin ablacim.Ozguven eksikliginde var biraz,kendine guven.Eminim ki cok cok guzelsin!

Durumundan utanmana hiç gerek yok bence, zaten çevrendeki insanlar da eğer aklı başında, mantıklı düşünen insanlarsa bunun dalga geçilecek bir durum olmadığının da farkındalardır yani insanların gözlerine bakamamana, sosyalleşememene de gerek yok çünkü herkesin başına gelebilecek bir şey önce sosyal fobini yenmeye çalış, durumunun utanılacak ve anormal bir şey olmadığının farkına var ve tedavisi varsa uygun tedavi yöntemleri aramaya bak lütfen kendini bu kadar üzme

Kucukken düşmüşüm burnum kirilmis ama annemler anlamamis.biraz buyuyunce burnumun yamuk oldugunu farketmisler ama tabi is isten gecmis.senin yaslarindayken acayip takinti yapmistim hatta ayna karsisina gecip elimle burnumu saga yatirip duz oldugunu hayal ederdim.bi cok kez burnumun neden boyle oldugu soruldu ama cevaplardan hep kactim.senn yapicagin tek sey kendinle barisik yasaman.eminim ki bi caresi vardir.baska insanlarinda problemleri var tek sen degilsin. Ama sunu unutma ne kadar dalga gecselerde hic bi insan senden ustun degil.ben şöyle yaptim ve işe yaradı.o kimki benden üstün mu diye diye kendi öz guvenimi kazandim.bence denemelisin hic bisey kaybetmezsin. Bitanesin sen unutma :)

Back