- 28 Kasım 2015
- 38
- 11
- 18
- 25
- Konu Sahibi kartanesi_13
Herkese merhaba. Diğer insanlardan farklı olduğumu düşünüyorum. Öncelikle 16 yaşındayım. Öğrenciyim. Bunu bilerek yorum yapmanızı rica ediyorum. Küçükken geçirdiğim bir hemanjiom nedeniyle gözümün biri daha küçük, göz kapağım daha kapalı.Ve biri aşırı derecede büyük. Hayko cepkin kadar değil. Kafanızda bir şeyler oluşması için böyle bir örnek verdim. Çünkü buraya fotoğraf koymak isitemiyorum. Bu benim her konuda önüme engel oldu. Bazı sabahlar kalktığımda gözüm ağrıdı okuluma gidemedim. Arkadaşlarımla sosyalleşemedim. Çünkü içime kapandım. İnsanların yüzüne dahi bakamıyorum. Kimsenin gözlerinin icine bakarak bile konusmuyorum. Üstelik gözlerim de bozuk. Lens kullanıyorum. Bu sağlık sorunum büyüdükçe beni rahatsız etmeye başladı. Küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum. 9-10 yaşlarımda gözlerimde o kadar belirli fark yokmuş. Neden şuan bu kadar belirgin onu merak ediyorum. Tedavisi mümkün müdür acaba ? Hayatım boyunca böyle yaşamak istemiyorum. Herşeyden soğudum. İyice içime kapandım. Beni en çok üzen bu durumun sadece bende olması. Diğer insanların böyle bir derdi yok. Ben hergün gözlerim sağlam olduğu için bile şükreden biriydim. Ama artık kendimle barışık olamıyorum. Kardeşim bile benimle dalga geçti gözlerim hakkında. Demem o ki artık bu durumu kabullenicek gücüm kalmadı. Bebeklerin çoğunda hemanjiom görülüyormuş. Ancak tedavisi var. Benimkinin tedavi gerekmediği söylenilmis. O halde neden suan bu haldeyim ? Düşüncelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.