Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bunu arkadaşımdan duydum sonra yabancı bir instagram sayfasını inceledim altın süt kürüyle inanılmaz cok hamile kalan var?
Sizler denediniz mi bilginiz varmı?
aslında içeriginde bir cok sey var videosunu izleyip bilgi verebilirim yazı olarak yazmamıs yabancı dilde anlatıyor bayan ama arkadaşımın önerisine göre ki simdi kendisi hamile
zerdecal ve arpa otunu karıştırırak icmis 2 ay sanırım ama öyle cok önem vermemiş aklına geldikce icmis o ve hamile oldgunu ögrenmis. oda bana öyle tavsiye etti önce zerdecal ve arpa otu karısımıyla basla dedi bunu portakal suyuna karışıtırıp iciyosun 5-7gr ( 2 tatlı kaşığı zerdecal) -1 tatlı kaşığı arpa otu. ikisine önce bardaga 2 parmak seklinde portakal suyu atılıyor ki iyice karıştırmak icin bebek maması kıvımına geliyo sonra üzerine isteidigin kadar portakal suyu ekleyebiliyorsun. Bu arada Arpa otunun bir özelligi Gaz ve ishal yapabilirmis oyuzden baslangicda 1 tatlı kasıgıyla baslamak gerekiyormus artık vucuduna göre iyi geliyorsa yan etki yapmıyorsa 3 tatlı kasıgına kadar yükseletebilirsin
şişkinlikde yapabilirmiş. hatta başlayan bayan
ilk hafta 1/4 tatlı kaşıgı arpa otu
ikinci hafta 1/2 tatlıkaşığı
ücüncü hafta ise 1 tatlıkaşığı olarak kullanmış