peki alçın ne zaman alınıcakmış..ben pazrtesi oldum bu pazrteside doktor gel alçını alalım dedi.yanı tam 1 hafta olunca alıcak..normal mı bu?
spiring ve didyma doktorlarınız kim merak ettim :)
ikinizede geçmiş olsun alçılarınız alındıktan sonra fotolarınızı bekliyoruz..
ohoo şişlikler tamamennnn gecmesi için 1 sene beklemek lazım kızlar
bende bant 2 gün durmustu, zaten bant fln cok önemli degil alcı cıktıktan sonra bir süre daha burnu korumak icin
öyle diyorsun ama benim doktorum alçım alınalı 9 gün oldu hala daha bi on gün daha verdi.bantlı dursun dedi.yani hemen çıkarmadı benimkini.belkide aşırı şişliklerin inip biraz daha normal bi hale gelene kadar bantlı durması daha iyi..psikolojinin bozulmasındansa.çünkü herke z mutlaka bandajlar açılınca bi olumsuz tepkiveriyor ister istemez ..şiş yani ne beklenirki.kolaymı hemen burnun oturması ve alışmak...
yani toplam 19 gün bantlı mı kalmış olacaksın? bana dr hiç bant takmadı, alçıyı çıkardı tamamsın dedi yolladı, bizimkinde mi bi terslik var acaba?
spring emin ol o kadar süreden sonra bant cıkınca da aynen sis olacak pek bir sey degisecegini sanmıyorum, psikolojin bozulacaksa da bant uzun dursun kısa dursun her halukarda bozulur merak etme o bandajlar bir seyi degistirmez gec görmen dısında, cünkü bant cıktıgı anda zaten burnun anında sismiyor bir süre sonra sismeye baslıyor ilk görüsünde garipsedikten sonra sisip sismemesi pek bir sey degistirmez, senin doktorun bant isini abartmıs bence simdiye kadar hic bir doktorda bu kadar uzun süre bant duymamıstım, burnun zaten oturması 1 yılı bulacak bantlar uzun durunca burun birden oturmuyor, zaten alışma işide burnunu ne kadar süre gördügünle alakalı bant uzun durunca göremiyorsun ki alısasın, iyice meraklanıyorsun bence
arkadaşlar aranızda en uzun süre bandajlı kalan ben olucam galiba bende şaşırıyoru ama nediyebilirimki dokto ne derse tamam diyoruz yani.valla u gün 19.günüm.13 ağustosta ameliyatımı oldum..daha bandajlar perşembeye alınacak.yani iki gün daha ekleyin ...