arkadaşlar pazrtesi günü amelıyata girdim..bugün 4.günüm...şimdi size sırayla neler olup bittiğini anlatayımm..ilk gün hastaneye gittik tahlillerimi aldılar..benım kadar hassas yapılı yoktr herhalde ki doktoumda tasdikledi=( tahlil derken parmağınıza iğne batıryor kan sayımını yapıyorlar..onda bile ağladım=( odama çıkardılar elimin üstüne serumu yerleştrimek için damar yolunu açtılar ki burda tansiyonum dibe vurdu hemşire çok korktu..sürekli ağlıodum ama acıdan değil korkudan ..doktorum geldi bir iki kelimeyle moralımı düzeltebildi..önlüğümü giydirdiler..ameliyatı çok ani bir kararla aldım.muayene için gitmiştim doktor amılyat dedi.hazır narkoz yemişken estetiğide aradan çıkartalım seni bu kemerden kurtalarım dediler..bir de çenem hafif gerideydi onuda yapalım dediler.bende ii tamam dedim yalnız okulum olduğu için hemen olması lazımdı 2 gün sonra hazır ol gel dedi.zar zor bir karar verdim çok ani bir karardı.milletin senlerce düşündüğünü bn bir gece de karara bağladım..ki burdaki arkadşlar sezoşş ebru lalelal ve adını sayamadğım bir çok kişi o gece bana verdikleri moral sayesinde ikna oldum..ki doktorumla daha burnumun nasıl olmasını ıstedğimi dahi söyleyememiştim..bilgisayrda gösterdi ama çok iplememiştim o an.neyse amelıyata girerken söylerim birde sinüzitlerim vardı.onu da söylerim diyodum ama nafile.hemşire bn gözümü kaparken kolumdaki şeyden bayıltıcı bir iğne yapmış.odadan çıkarkenki halimi hatırlıyorum sadce. ne asansörü nede ameliyat odasını gördüm..gözlerimi açtığımda tam açamadım gerçi uyandığımda bir yerdeydim bana ne oldu diye söylendım başıma geldiler amılyat oldun çok güzel geçti herşey bitti sneı odana götüryoruz dediler...o an çok kötü oldum çünkü daha doktorumla konuşmamıştım..narkoz etkisinden olsa gerek çok üşüyordum..amılyat 2 buçuk saat sürmüş..tam olarak ayıldığımda..çok iiydim..şuana kadar Allaha çok şükür bir ince sızım bile olmadı..hastanede kalmama gerek yoktu.eve geldık..hiç şiş moruk olmadı ılk gün seviniyordum..taki 2.güne uyandığımda gözlerimi açamadığımda anladım..gözlerim balon gibydi ve açamıyordum..şoka kapıldımmm...ne ağlıodum ne gülebiliodumm tamamen bitkisl hayatta gibydım..annem babam biraz yaşları geçik olduğu için bana bakamıyorlardı..bir de bu halımı görmeye dayanmıyolardı .onları üzmemk için sürekli ben iyiym diyordum..halamın kızı ve en yakın dostum gelmişti..sabaha kadar uyumayıp gözlerime buz koymuslardı..3.gün gözlerimdeki şişlik gitmiş yanaklarıma kaymıştı şişlik..ilk kontrolum 3.gündü doktora gittik.burnumda çok şükür tampon yoktu ama silikon vardı...doktorla bıraz konuştuk ağlıodum şişlikler ne zamn geçicek diye..o da bu önümüzdeki pazrtesine kadr geçiceğini söyledi..(iinşallah dedği gibi olur)..silikonumu burnumdan aldı.aslında hiç ağrımadı ama dedim ya çok hassas ve korkağım .o sırada yıne tansiyonum düştü ayaklarımı hissetmedim.doktor biraz bekle sonra kalkarsın dedi...o kadar tatlı dille konuşuo ki içimn yağları eriodu..neyse bir süre sonra kalktım.tam kapıdan çıkarken elimi duvara yasladım ve doktora bakıp ben bayılıyorum dedim..ki gerçektende bayılmışım ..gözlerimi açtığımda sinir krizine girmiş gibi ağlıodumm..ah ne vardı bıraz korkusuz cesaretlı sağlam olsaydım=( neyse bıraz otrduktan sonra abime sarılarak muayenden çıktım...herkes bna bakıp halıne şükrediodu..toplumumuz ne kadr bilinçsizmiş bunu daha ii anladım..onlar öyle acır ve küçümser gözle baktıkça kötü oluyordum..başım önde eğik dolaşıodum.neyse bugün 4.günüm şişliğim hala var ama 2.günki gibi deil..kabakulak olmuş biri gibiyım şuanda....şuanda tek ihtiyacım olan şey MORAL...(...bu şişlikler hiç geçmicekmiş gibi kötü hislere kapılıyorum..ve hemen tansiyonum düşüyo..ayklarım uyuşuyor.) .:a015: