dids kardeşim anneannesini kaybetmiş...

MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Nirvana
Yönetici
Super Moderator
12 Temmuz 2006
56.307
216.434
1.223
52
Kardeşim bildiğim üyelerden dids 10 Kasım günü anneannesini kaybetmiş:çok üzgünüm:
Malesef daha yeni haberim oldu ve çok üzüldüm:1no2:
Ayrıntılarına girip kardeşimi de üzmek istemiyorum:çok üzgünüm:
Anneannemize Allah'tan rahmet didsime ve ailesine sabırlar diliyorum senağlama

Başın sağolsun bebem:çok üzgünüm::teselli:

Mune abla konu için önce sana teşekkür ederim.

Kuzum adına çok üzüldüm ama hiç bi'şey yazamadım tıkandım sessizce bekledim sanki bir yararı olacakmış gibi.

Şimdi de tıkandığım için sadece Mekanı Cennet Olsun diyebiliyorum.

Mune abla konu için önce sana teşekkür ederim.

Kuzum adına çok üzüldüm ama hiç bi'şey yazamadım tıkandım sessizce bekledim sanki bir yararı olacakmış gibi.

Şimdi de tıkandığım için sadece Mekanı Cennet Olsun diyebiliyorum.

Ya deme öyle, en çok sen yanımdaydın, sen olmasan nasıl gülücem ben, yapma böyle lütfen kuzum :çok üzgünüm:

Canım didsim başınız sağolsun.
Allah kolaylıklar versin sabır versin inşallah...

Çok üzüldüm canım...Allah yardımcınız olsun...Geri kalanlara uzun hayırlı ömürler versin...

Canım didsim başınız sağolsun.
Allah kolaylıklar versin sabır versin inşallah...

Çok üzüldüm canım...Allah yardımcınız olsun...Geri kalanlara uzun hayırlı ömürler versin...

Sizede yazamadım, kimseye yazamadım, Mune ablamında az önce haberi oldu :( Çok sağol tatlım..

Allah rahmet eylesin.. dids ve ailesine sabırlar versin :gitme:

Çok sağol canım..

dids'im canım benim ben de yeni gördüm, yeni duydum ve çok üzüldüm:çok üzgünüm:
bazen yüce rabbim sevdiklerimizi erkenden alıyo işte yanına
yine ne mutlu sana ki bu yaşına kadar anneanneciğin yanında olabilmiş,kocaman güzel bi kız olduğunu görebilmiş.ben anne annemi çok küçükken kaybetmişim.bazen hatırlamaya çalışıyorum da beceremeyince üzülüyorum:çok üzgünüm:
hatırlamak mı daha iyi hiç hatırlamamak mı onu da çözemiyorum ya neyse.hiç değilse onunla paylaşabildiğin güzel günlerin olmuş..keşke daha da fazlası olabilseymiş ama hayat işte kuzum.bazen adil olamıyo herkese karşı sanırım:çok üzgünüm:
allah sabır versin bitanem
mekanı cennet olsun anneanneciğinin:Saruboceq:
seni çok seviyorum
iyi bak kendine gülümŞeniz

dids'im canım benim ben de yeni gördüm, yeni duydum ve çok üzüldüm:çok üzgünüm:
bazen yüce rabbim sevdiklerimizi erkenden alıyo işte yanına
yine ne mutlu sana ki bu yaşına kadar anneanneciğin yanında olabilmiş,kocaman güzel bi kız olduğunu görebilmiş.ben anne annemi çok küçükken kaybetmişim.bazen hatırlamaya çalışıyorum da beceremeyince üzülüyorum:çok üzgünüm:
hatırlamak mı daha iyi hiç hatırlamamak mı onu da çözemiyorum ya neyse.hiç değilse onunla paylaşabildiğin güzel günlerin olmuş..keşke daha da fazlası olabilseymiş ama hayat işte kuzum.bazen adil olamıyo herkese karşı sanırım:çok üzgünüm:
allah sabır versin bitanem
mekanı cennet olsun anneanneciğinin:Saruboceq:
seni çok seviyorum
iyi bak kendine gülümŞeniz

Başınız sağolsun,Allahım rahmet eylesin.Toprağı bol,mekanı Cennet olsun ananenin inşallah,ruhuna fatiha okuycam canım allah kabul etsin inşallah.

Allah rahmet eylesin canım ya başınız sağolsun
Anneanneciğinizin mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim kızlar, iyiki varsınız..

Back