eşimin halasının evi var orada büyük ihtimal orada oturacağız. birde küçük yerler herzaman iyidir. çocuklar içinde iyi. eşimde bende 10 yıl otobüs yazahanesinde çalıştık zaten yani bilemedim.taşınma kararı verdiğinize göre,iş ev gibi durumlar hakkında bilginiz var sandım..yok ise şayet neden didim? yani hiç tanımadığınız bilmediğiniz bir yer?
küçük şehir iyi oabilir ama önceden iş imkanlarını araşıtırp o şekilde şehre karar vermek daha doğru değil mi?neticede orası sahil yeri ,yani turizm harici çok fazla iş olanağı olduğunu sanmıyorum,onda da oteller sezonluk çalışır genelde..eşimin halasının evi var orada büyük ihtimal orada oturacağız. birde küçük yerler herzaman iyidir. çocuklar içinde iyi. eşimde bende 10 yıl otobüs yazahanesinde çalıştık zaten yani bilemedim.
bunların cevabını nisan ayının ilk haftası alacağım. en azından biraz ön bilgim olabilir belki diye buraya yazdımküçük şehir iyi oabilir ama önceden iş imkanlarını araşıtırp o şekilde şehre karar vermek daha doğru değil mi?neticede orası sahil yeri ,yani turizm harici çok fazla iş olanağı olduğunu sanmıyorum,onda da oteller sezonluk çalışır genelde..
ayrıca çocuklar için okul olanakları nelerdir,eve yakın mı,onlar da önemli.
oturcağınz ev de yazlık mı? öyleyse kışın ıssız olur ,ısınma imkanı nedir?
dediğiniz gibi ahlaksızlık heryerde diz boyu ama en azından daha kontrol altında tutabileceğim biryer. iş konusunda dediğiniz gibi olabilirdidimde annemin kuzeni kalıyor bizde yazları 10 günlüğüne gidip kalıyorduk..
genelde insanlar günlük haftalık ev kiralayan dükkanlar açıyor kuzen öyle geçim sağlıyordu.
kiminin küçük pansiyonu var yada üçük bir dükkan açıp bişiyler satabilirsiniz..
ama asıl sıkıntı bence ahlak yönünden biraz zayıf bir şehir.. yinede siz bilirsiniz tabi ama çocukların geleceği için çook iyi bi yer olduğunu sanmıyorum. yazları 10 günlük gözlemim bu yönde ama ahlaksızlık her yerde diz boyu oldu artık o yüzden bişey diyemiyorum.
istanbul dayım ben 4 yıl bodrumda yaşadım evlenmeden önceŞimdi neredeydiniz
Ona göre olur ya da olmaz demek lazım
Artık kafam karıştı nickleri ayırt edemiyorum Almanya dan gelecek üye vardı o siz miydiniz
Öyle ise iş imkanı iyi olabilir
Otobüs yazıhanesi demişsiniz Didim de o iş de bulunabilir
Ama çocukların gözetim altında tutulması için fazla turistik yani daha iç bölgeler nüfusunu yaz kış aynı kişilerin oluşturduğu yöreler bu amaca daha uygun olur sanki
Hayırlı olsun şimdiden Didim tatil beldesi olduğu için yazları çok misafiriniz olabilir.kızlar merhaba
önceki konumda annemle alakalı sorunlarımı yazmıştım. okuyup cevap veren herkese çok teşekkürler.
hafta sonu eşimle bir karar alıp Didim'e yerleşmeye karar verdik. hem çocuklar hem bizim için sanırım daha iyi olacak.
sormak istediğim şu Didimde ne iş yapılır nasıl yaşanır fikir verebilirmisiniz?
aradan 1 yıl geçmiş şuanda didimdemisiniz acaba ? bende aynı dertden muzdarib olarak netde araştırma yaparken sorunuza denk geldim :)kızlar merhaba
önceki konumda annemle alakalı sorunlarımı yazmıştım. okuyup cevap veren herkese çok teşekkürler.
hafta sonu eşimle bir karar alıp Didim'e yerleşmeye karar verdik. hem çocuklar hem bizim için sanırım daha iyi olacak.
sormak istediğim şu Didimde ne iş yapılır nasıl yaşanır fikir verebilirmisiniz?
maalesefaradan 1 yıl geçmiş şuanda didimdemisiniz acaba ? bende aynı dertden muzdarib olarak netde araştırma yaparken sorunuza denk geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?