didim'de yaşayanlar

adigemmm

acıma garibe ....
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
778
135
123
47
kızlar merhaba
önceki konumda annemle alakalı sorunlarımı yazmıştım. okuyup cevap veren herkese çok teşekkürler.
hafta sonu eşimle bir karar alıp Didim'e yerleşmeye karar verdik. hem çocuklar hem bizim için sanırım daha iyi olacak.
sormak istediğim şu Didimde ne iş yapılır nasıl yaşanır fikir verebilirmisiniz?

taşınma kararı verdiğinize göre,iş ev gibi durumlar hakkında bilginiz var sandım..yok ise şayet neden didim? yani hiç tanımadığınız bilmediğiniz bir yer?

taşınma kararı verdiğinize göre,iş ev gibi durumlar hakkında bilginiz var sandım..yok ise şayet neden didim? yani hiç tanımadığınız bilmediğiniz bir yer?
eşimin halasının evi var orada büyük ihtimal orada oturacağız. birde küçük yerler herzaman iyidir. çocuklar içinde iyi. eşimde bende 10 yıl otobüs yazahanesinde çalıştık zaten yani bilemedim.

eşimin halasının evi var orada büyük ihtimal orada oturacağız. birde küçük yerler herzaman iyidir. çocuklar içinde iyi. eşimde bende 10 yıl otobüs yazahanesinde çalıştık zaten yani bilemedim.
küçük şehir iyi oabilir ama önceden iş imkanlarını araşıtırp o şekilde şehre karar vermek daha doğru değil mi?neticede orası sahil yeri ,yani turizm harici çok fazla iş olanağı olduğunu sanmıyorum,onda da oteller sezonluk çalışır genelde..
ayrıca çocuklar için okul olanakları nelerdir,eve yakın mı,onlar da önemli.
oturcağınz ev de yazlık mı? öyleyse kışın ıssız olur ,ısınma imkanı nedir?

bunların cevabını nisan ayının ilk haftası alacağım. en azından biraz ön bilgim olabilir belki diye buraya yazdım

didimde annemin kuzeni kalıyor bizde yazları 10 günlüğüne gidip kalıyorduk..
genelde insanlar günlük haftalık ev kiralayan dükkanlar açıyor kuzen öyle geçim sağlıyordu.
kiminin küçük pansiyonu var yada üçük bir dükkan açıp bişiyler satabilirsiniz..

ama asıl sıkıntı bence ahlak yönünden biraz zayıf bir şehir.. yinede siz bilirsiniz tabi ama çocukların geleceği için çook iyi bi yer olduğunu sanmıyorum. yazları 10 günlük gözlemim bu yönde ama ahlaksızlık her yerde diz boyu oldu artık o yüzden bişey diyemiyorum.

dediğiniz gibi ahlaksızlık heryerde diz boyu ama en azından daha kontrol altında tutabileceğim biryer. iş konusunda dediğiniz gibi olabilir

didime tatile gitmiştik geçen yaz.her yer pislik içinde bakım sıfır belediye klimalı odasında keyif çatıyor dedik.birde her çeşit insan vardı bazı nezih yerler hariç açıkçası ben beğenmedim yaşanılası bi yer değil.kim kime dumduma.yerleşim berbat.düzen intizam yoktu yol yok be doğru dürüst çoğu yerde.

Didim en sevdiğim tatil beldesi..her yaz gideriz...hem küçük hem sıcak hem eğlenceli bir yer..çocuklarınız varsa hiç sıkılmazlar..kışları durgun oluyor..yazları ingiliz turistler geliyor daha çok..denizi koyları harika..
Emekli olunca yerleşmeyi düşündüğümüz yer eşimle...

Didimi bilmek gerekiyor..mesela bir arkadaşım gitmiş daha önce beğenmemiş..bir yaz bizimle geldi çok beğendi..yani nereler güzeldir iyidir..nerde ne yapılır bilmek fikrinizi değiştirebilir..

Şimdi neredeydiniz

Ona göre olur ya da olmaz demek lazım

Artık kafam karıştı nickleri ayırt edemiyorum Almanya dan gelecek üye vardı o siz miydiniz

Öyle ise iş imkanı iyi olabilir

Otobüs yazıhanesi demişsiniz Didim de o iş de bulunabilir

Ama çocukların gözetim altında tutulması için fazla turistik yani daha iç bölgeler nüfusunu yaz kış aynı kişilerin oluşturduğu yöreler bu amaca daha uygun olur sanki

Bizim yazlik var didimde ama 5 yil oldu gidemedim.küçük kışın sakin yazları aşırı kalabalık bol bol turistin geldigi alt yapinin olmadigi bu yüzden sivrisinek dolu bir belde.insanlar emlakcilik yada küçük market isletirler.büyük marketlerde var oralarda calisilir yazin eleman ihtiyaci cok oluyor.bide otelde eleman ihtiyaci oluyor.kiralar pahalimi bilmiyorum ama yemek icmek pahali.pazarlar pahali.okullar cok kalabalik degil.egitim nasil bilmiyorum ama.yazları konser filan cok olur.eğlencelidir.kaloriferli ev yok bildigim kadariyla.klima yetiyor.aklima gelenler bunlar.hakkınızda hayirlisi olsun

Tam 5 yil yasadim gezmeye guzel ama yasamaya hayir birkere is imkani yok biara ingilizlerin istilasina ugramisti hala oylemi bilemem ama aile yasamaz orda ben kucagimda bir bebekle babaevine dondum fuhus ahlaksizlik dizboyu

Tam 5 yil yasadim gezmeye guzel ama yasamaya hayir birkere is imkani yok biara ingilizlerin istilasina ugramisti hala oylemi bilemem ama aile yasamaz orda ben kucagimda bir bebekle babaevine dondum fuhus ahlaksizlik dizboyu

Birkaç yıl önce işim nedeniyle 2 ay kaldım didimde. Kucuk sakin bi şehir. Yazın cok kalabalık kışın cok sakin. Malesef alışveriş adına hiç gidilebilecek biyer yok. Eglence de pek yok sadece n kucuk bi lunapark var. Denizi filan çok guzel. İnsanlarını pek bilmem ama bikaç tanıdığım oldı sıcak insanlardı. İş olarak çoğu insan gecımını turizm ile sağlıyor. Çok tel var zaten 5 yıldızlısndan pansiyonuna kdar. Baskada pek bi bilgim yok.

istanbul dayım ben 4 yıl bodrumda yaşadım evlenmeden önce

Hayırlı olsun şimdiden Didim tatil beldesi olduğu için yazları çok misafiriniz olabilir.

aradan 1 yıl geçmiş şuanda didimdemisiniz acaba ? bende aynı dertden muzdarib olarak netde araştırma yaparken sorunuza denk geldim :)

aradan 1 yıl geçmiş şuanda didimdemisiniz acaba ? bende aynı dertden muzdarib olarak netde araştırma yaparken sorunuza denk geldim :)
maalesef istanbuldayız hala anadolu yakasına taşındım sadece.. ama adım adım yaklaşıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…