Diderali bırakma süreci

Beyaztenbeyaz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
6
1
16
34
Hamileliğimde hipertiroid ve propycyl kullanımına bağlı, çok fazla çarpıntı ve ek atım yaşadım. Dideral kullandım günde 2 tane. Doğumdan 2 ay sonra tiroid düzene girdi,şikayetlerim epey azalınca bırakma sürecine girdim azalta azalta 1 ay gibi bir süreçte tamamen bıraktım fakat günde 1e düştükten sonra kalbim sert atmaya başladı. Fiziksel yorgunluğa göre sert atım şiddeti fazlalaşıyor. Bu süreçlerde kardiyoloji doktoruyla temas halindeyim sürekli kontrollere gidiyorum. Kalbimde yapısal problem yok. Fakat sürekli sert şekilde kalp atışlarımı duymak,hareketli olduğum zaman çok çok artması bebek bakımıyla birlikte beni çok zorluyor. Doktorum bu konuda birşey söylemedi ama diderali bırakmamla ilgili vücudun alışma süreci olabilir mi, yabancı bir sitede bıraktıktan sonra 2 aya kadar vücudun tepki vereceği yoksunluk çekeceği hakkınca şeyler okudum. Tamamen bırakalı 3 hafta oluyorBenzer bir süreçten geçen varsa benimle paylaşırsanız sevinirim

Geçmiş olsun. Benim bebeğim 30 haftalık doğdu taşikardi nedeniyle. doğduğundan beri Dideral kullanıyor. Aralık ayında ciğerlerine süt kaçması nedeniyle kalp atışları durdu tekrar çalıştığında nabzı daha normaldi. O yüzden corderon kullanıyordu Doktor corderonu kesti Dideral de Mayıs ayında bırakılacak ama hiç bize bu etkilerinden bahsetmedi bıraktıktan sonra. Hatta bazen nabzını heder kontrol ediyoruz çok düşük olduğu zamanlarda ilacın dozunu atlıyoruz

Çok geçmiş olsun size de, bebeğinizin durumu düzene girer inşallah,bir arkadaşımın bebeği de dideral kullandı uzun süre ,doktoru çocuk için en hafif ilaç olduğunu söylemiş, herkesde aynı etki olacak diye birşey yok. Benim bebeğimin de şah damarında delik var,bir yaşa kadar kendiliğinden geçer bir sıkıntı çekmez dedi doktor ama bilemiyoruz ki kalbi mi çarpıyor nefesi mi daralıyor . Çok huzursuz bir bebek ,Allaha emanet etmekten ve doktorun dediğini yapmaktan başka çaremiz yok

Dideral kesilmesi durumunda baya bi çarpıntı süreci oluyor. Doktorunuzun dediklerini uygulayın ya da başka bir kalp doktoru ile görüşün çözüm bulunamamışsa..

Dideral kesilmesi durumunda baya bi çarpıntı süreci oluyor. Doktorunuzun dediklerini uygulayın ya da başka bir kalp doktoru ile görüşün çözüm bulunamamışsa..
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…