How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dideral 50 mg. Ne ilacı oluyor bilen varmı?

Kumsal6161

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2021
105
38
13
34
Selam kızlar basım cok agrıyordu bugun doktora gittim. Beynimden emar cekıldı, migrenim varmıs, bana dideral verdiler, benim tansıyonum yok, doktor da ölcmedi, bu ilacın recetesinde tansıyon ilacı grubuna giriyor dio, içemmi içmeye mi bilemedim,

Selam kızlar basım cok agrıyordu bugun doktora gittim. Beynimden emar cekıldı, migrenim varmıs, bana dideral verdiler, benim tansıyonum yok, doktor da ölcmedi, bu ilacın recetesinde tansıyon ilacı grubuna giriyor dio, içemmi içmeye mi bilemedim,
Prospektüsü okudunuz mu? Taşikardi gibi ritim bozukluklarında kullanılıyor diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.

Çok geçmiş olsun. İçiniz rahat etmemisse bir doktora daha danışın isterseniz

Geçmiş olsun.
Migren tedavisinde de sıkça kullanılıyor. Antidepresanlardan da yararlanılıyor hatta migren için. Bunun dışında alternatif olarak botoksun da migrene iyi geldiğini söyleyip öneren doktorlar var.
Migren için dideral kullanan çok duydum ama sizin içinize sinmiyorsa başka bir doktora daha görünebilirsiniz.

benim bildiğim kalp ritmini yavaşlatıyor. Sınava girecekler vb heyecanlı durum yaşayacak kişiler heyecanı azaltması için içiyorlar.

Prospektüsü okudunuz mu? Taşikardi gibi ritim bozukluklarında kullanılıyor diye biliyorum ama yanılıyor da olabilirim.
Ritim bozuklugu da yokkı, kalbimle ilgili zaten hiç problemim yok cok şükür allahıma, sürekli zaten kalp ciger baktırırım cok dikkat ederım saglıgıma ihmal etmem hiç, basım cok agrıdı migren teşhisi koydu bu ilacı verdi, durduk yere kalp saglıgımı bozmasammı, ters etki yaparmıkı

Benim hipertiroididen dolayi kalp atışım çok hızlıydı. O ritmi düzenlemek ve titremeyi azaltmak amaclı vermisti doktor bana. Eczaciniza ya da doktorunuza sorarsaniz daha net bilgi alabilirsiniz.

Ben kullandım el titremesini ve kalp ritmini rahatlatıyor psikolojik bir ilaç

Valla herşeyin ilacı oluyor galiba
Arkadaşım panik atakta kullandı
Ablam sınava girerken heyecan için kullandı
Birisi migren için kullandı 😅😅😅 ötekisi depresyon 🤷

Bir ilacı herkes farklı sebeplerle kullanabilir, ben tiroidit geçirirken taşikardi için kullanmıştım. Tansiyonumu da düşürdüğünü hatırlıyorum, başka bir arkadaşım panik atak tedavisinde kullandı. Bir başkası sınav stresi sebebiyle kullandı. Sizde migren için kullanacaksınız anladığım kadarıyla. Reçete edildiği şekilde kullanın dozunu, burada bizim önerilerimiz sizin için uygun olmayabilir. Her işi uzmanına bırakmak gerek, bizler doktor değiliz sonuçta. Geçmiş olsun☺️

Migren teşhisi konulmuş ve bu ilacı uygun görmüş size doktorunuz. Şunlar şunlar için kullanılıyor yazıyor ama diyerek doktorun bilgi ve kararını sorgulayıp, doktor olmayan insanlara danışıyorsunuz farkında mısınız?

Ben hiç anlamayacağım valla böyle işi …

Sakinleştirici olarak kullanıyorduk kvc de çalışırken

Migrenin sebebi genel olarak stresi kontrol altına alamamak ile ilgili.
Migren tedavisinde kullanıldığını biliyorum ama bazen ilacı kullanırken insanın içine sinmesi gerekiyor o yüzden başka bir doktora yada eczacı ile görüşebilirsiniz.

Sakinleştirici diye biliyorum. Bana da migren tedavim için başka bir marka sakinleştirici vermişti doktorum fakat hiç bir etkisi olmadı. Umarım size olur.

Back