• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dide'nin dolabı & Tüm yeni ürünler 10.sayfada

$adssss.jpg $Adsız.jpg

satılmışlardır... :8:

ZARA trf marka 34 beden pantolon.

$fotoğraf 1 (8).jpg $fotoğraf 4 (4).jpg $fotoğraf 2 (10).jpg $fotoğraf 1 (10).jpg $fotoğraf 3 (5).jpg

Çok şık aynı zamanda fermuar detayı ile spor da durur. 100TL ye almıştım, çok az kullanabildim.45TL ye satıyorum.

Koton OLE marka 34-36 S beden

$fotoðraf 1 (11).jpg $fotoðraf 2 (13).jpg $fotoðraf 3 (7).jpg

Geçen sezon almıştım arkadaşlar 150 TLye, sıcacık tutuyor, çok fazla giyme imkanım olmadı , yepyenidir.
70TL satıyorum. Sıfır bir çok üründen kalitelidir.

Gerçek DERİ mont S Beden

$fotoðraf 1 (12).jpg $fotoðraf 2 (14).jpg

2yıl önce 200TLye almıştık. Yer yer bilmeyene görünmeyen hafif deformeler var. Bu nedenle 50TL satıyorum.

Eklentiler

• $fotoÄŸraf.jpg
    $fotoÄŸraf.jpg
    38,1 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
iyi akşamlar
lcw deri montun fiyatı nedir?

Eki Görüntüle 884825
ETEK - L beden hafif yüksek belli
Eki Görüntüle 884826
Mango yün kazak - S beden
Eki Görüntüle 884827 Eki Görüntüle 884828
LCW Taba Deri Mont - Mbeden (yaka iç kısmı hafif açılmış resmini de koydum görmeniz için)
Eki Görüntüle 884829 5TL

Az önce özelden yazmıştınız bahsettiğiniz etek bu puanyiyeli mi? Kaç beden markası ne boyu kaç bunun
Bel basen ve tek boyu nedir, kullanım durumu ve kumaş içeriği hakkında bilgi verir misiniz

Az önce özelden yazmıştınız bahsettiğiniz etek bu puanyiyeli mi? Kaç beden markası ne boyu kaç bunun
Bel basen ve tek boyu nedir, kullanım durumu ve kumaş içeriği hakkında bilgi verir misiniz

Pasajdan alınmıştı, L beden, beli 40cm, belden sonra hafif bollaşıyor 45 cm falan belden sonra. ÇOk yıpranmış durumda değil.

Back